Yaptığım şeyden çok pişmanım

Bu arada kız tarafı açılınca olmuyor bence ya.

Bazı tecrübelerimiz var...

Sanırım erkek ırkı olarak Türkiye'de arka planda kaldık. Kızları bizden üstün görüyoruz çoğu erkek. Hep bu feministlerin ve sürekli kadın hakları vs. deyip erkekler ölsün diyen kişiler yüzünden. Kızlarda da hep bir havalar. Sanırsın İngiliz prensesi.

Sanırım erkek ırkı olarak Türkiye'de arka planda kaldık. Kızları bizden üstün görüyoruz çoğu erkek. Hep bu feministlerin ve sürekli kadın hakları vs. deyip erkekler ölsün diyen kişiler yüzünden. Kızlarda da hep bir havalar. Sanırsın İngiliz prensesi.
Heee valla ya bu kızları biz şımarttık

1658704426719.png

Pardon ben mesajlara bakacağım diye "mesaj gitti" yazmışım mesaj gitmedi yazarsa hemen haberdar ederim. (Kıza önceden aşıktım ama söylemedim) 😀 😀

Gecenin bu saatinde neden bunu attığımı bilmiyorum. Direkt konuya geçeceğim;

Sherlock Holmes'i bilen bilir. Ben şahsen kendisini pek sevmem. Bir arkadaşım Sherlock Holmes fanı. Hep abartıyordu kendisini. Mesela "ben bunu yerim", "ben onunla evleneceğim" vb. derdi. Dün yine aynısını yaptı. Bende dayanamayıp "bence kendisi o kadar abartılacak birisi değil." dedim. Demez olaydım, 50 trilyon tane laf işittim. Hemen abarttı olayı. Biraz tartıştık. Tartışma bittikten sonra WhatsApp'dan toplu Mesaj'dan arkadaşlarıma derdimi anlattım. Bir tanesi ile konuşmaya dalmışız. O kişi hakkında bayağı dalga geçtik özelden. Ve o kişiyle olan tüm fotoğrafları da sildim. Sonra o kişiden özür diledim oda bana özür ile alakalı bir GIF attı. Ve şimdi yaptığım şeyden pişmanım. Gözüm dolmuş bir şekilde yazıyorum ve "keşke yapmasaydım." diyorum. Dediğim gibi kendisinden özür diledim ama hala içim rahat değil. Sizce bu yaptıkları mı söyleyip 1 milyon kere özür dilesem mi? (başlık bulamadım. Başlığı takmayabilirsiniz.)

Anlayan varsa etiketlesin beni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı