Yaptığım Valorant edit'i

Çöp demek ne zaman eleştiri oldu?(lafım size değil)

İlk editim ne zorluklarla ne arkadaşlarımın iteklemesiyle yapmıştım (çabuk izleyin sileceğim )
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı arkadaşları baz aldım zaten. İlk sayfalardan. Teşekkür ederim.

Çöp demek ne zaman eleştiri oldu?
Hocam çöp demek de bir eleştiri. Sadece devamında neyi düzeltmeniz gerektiğini söylemeli. Örneğin "Bildiğiniz çöp olmuş. Şarkı aşırı basslı ve heyecansız, killler aşırı harika değil, efektler hiç uymamış, vuruşlar aşırı uzun olmuş." demek bir eleştiridir. Bunu da dikkate almalısınız. Ama "Bu çöp olmuş, babaannem daha iyi yapardı." demek eleştiri değildir. Sizin bir çıkarım yapabildiğiniz şeyler olmalıdır. Siz bu yorumlara bakın ve kendinizi onlara göre geliştirin. Sırf birkaç yorumla bırakmayın bu işi. Kendinize güvenin, eleştirilere açık birisi olursanız çok iyi şeyler yapabilirsiniz.

İzledim.Silebilirsiniz.

Bunu da arkadasimla yakin zamanlarda yaptik.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kalite 144p olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…