Yaptığınız kötülükleri anlatın

O iş öyle değil işte. Allah zaten her şeye şahit ama Allah'tan başka şahidin olduğu zaman ne yapacaksın? Aleyhine şahitlik edildiği zaman?

Hurafe bunlar. Müslüman Müslüman'ın günahını gizlemek ve öğüt vermekle mükelleftir. Öyleyse birisini ormana götürüp öldüreyim. Kimse görmezse daha mı az günah? Yapmayın yav, sene olmuş 2021. açın kur-an okuyun.

Ya her bi konuya açın Kur'an okuyun yazmaktan vazgeçin be. Ben bu dünyada ki durumlar için mi diyorum bunu? Anlamadan dinlemeden yorum yapıyorsunuz.

Bak burada anlatmış Kerem hoca. Ne için öyle dediğimi anlarsın...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazen öğlen okula gelince sınıf bomboş olurdu. Montlar, ceketler asılı olurdu. Ben de merak ederdim atardım elimi ceplerine. Çok farklı şeyler gördüm. Gördüğüm en iyi şey 200 TL’ydi. Ama gördüğüm hiçbir şeyi almadım. Okulda kamera vardı zaten. En garip şey ise kürdan kutusuydu.

Bizim arkadaş bir kere televizyon kumandası getirmişti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…