Yaptığınız kötülükleri anlatın

Hırsızlık mı bilmiyorum ama annem BİM'e göndermişti ekmek almam için bende kendime caramio almıştım ekmek poşetinin içine attım gözükmüyordu herhalde sırada bayağı uzundu unuttum sonra sadece ekmeğin parasını ödeyip çıktım çikolatayı da yedim.
Bilgisayara şiddet.

Did u become a satanist?

Hırsızlık, dolandırıcılık, ihanet gibi şeyler yapıp tüm içtenliğiyle anlatacak olan var mı?
5 ya da 6 yaşındaydım ve dedem bana bir çadır almıştı. Çadırı koltukların arkasında koymuştuk. Bir gün canım süpriz yumurta çekmişti ve babam bakkaldan ekmek alırken gizlice montumun altına koymuştum ve çadırımda yemiştim. Bu 1 hafta devam etti sonra babam montumdan tıkırtı geldiğini söyledi. Bende oyuncak arabam olduğunu söyledim ve gösterdim ama inanmadı. Sonra gidip yumurtayı verdik ve bir daha hiç o bakkala gitmedim.

Bağımlısı olursunuz. Tadı çok güzel. Ama yazın değil, kışın avlanıyor tavşan genelde. Daha güzel oluyor tadı.
2 sene önce 15 tatilde dedemin köydeki evine gitmiştim orda vurmuştum. Sonrasında dedem gidip oku çıkarıp gelmişti. Israr ettim almak için ama kabul etmedi. Bu yaz bir daha gidicem. Umarım bir daha olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı