O iş öyle değil işte. Allah zaten her şeye şahit ama Allah'tan başka şahidin olduğu zaman ne yapacaksın? Aleyhine şahitlik edildiği zaman?Allah biliyor, siz şahit olsanız ne olur?
O iş öyle değil işte. Allah zaten her şeye şahit ama Allah'tan başka şahidin olduğu zaman ne yapacaksın? Aleyhine şahitlik edildiği zaman?Allah biliyor, siz şahit olsanız ne olur?
O iş öyle değil işte. Allah zaten her şeye şahit ama Allah'tan başka şahidin olduğu zaman ne yapacaksın? Aleyhine şahitlik edildiği zaman?
Ya her bi konuya açın Kur'an okuyun yazmaktan vazgeçin be. Ben bu dünyada ki durumlar için mi diyorum bunu? Anlamadan dinlemeden yorum yapıyorsunuz.Hurafe bunlar. Müslüman Müslüman'ın günahını gizlemek ve öğüt vermekle mükelleftir. Öyleyse birisini ormana götürüp öldüreyim. Kimse görmezse daha mı az günah? Yapmayın yav, sene olmuş 2021. açın kur-an okuyun.
Hocam ilk okulda hani ildeydiniz? Ben o fenotipde birini arıyorum. İlk okuldan bu yana muay thaici falan anlarsınız.İlkokuldayken sınıfta çok saf bir çocuk vardı. Sebepsiz yere gidip uğraşıyordum, sürekli dalga geçiyordum.
Bazen öğlen okula gelince sınıf bomboş olurdu. Montlar, ceketler asılı olurdu. Ben de merak ederdim atardım elimi ceplerine. Çok farklı şeyler gördüm. Gördüğüm en iyi şey 200 TL'ydi. Ama gördüğüm hiçbir şeyi almadım. Okulda kamera vardı zaten. En garip şey ise kürdan kutusuydu.
Ankara.Hocam ilk okulda hani ildeydiniz? Ben o fenotipde birini arıyorum.
İlkokulda Muay Thai yapan birini mi arıyorsun?İlk okuldan bu yana Muay Thaici falan anlarsınız.
Ankara.
Nasıl yani, ilkokulda muay thai yapan birini mi arıyorsun?
Erkek kuzenimle uygulamaya çalışmam normal değil bence ve ben de bir erkeğimKötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Eğer düşündüğüm şey ise... İzlenebilir. Bence gayet normal bir durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.