Yaram ne zaman geçer?

Makaleler
14
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Merhaba. Bir süre önce yere düştüm ve ayağımda bir yara oldu. Hafif kabuk bağlamıştı ama ben tekrar kapıya çarpınca tekrar kanadı. Şu an durumu resimdeki gibi. Acaba geçer mi, izi kalır mı, ne kadar sürede geçer? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
IMG20210906001508.jpg

1 aya kabuk düşer 2-3 aya izi kalmaz büyük ihtimal. Cidden derin yaraysa ama iz kalabilir.

Merhaba. Bir süre önce yere düştüm ve ayağımda bir yara oldu. Hafif kabuk bağlamıştı ama ben tekrar kapıya çarpınca tekrar kanadı. Şu an durumu resimdeki gibi. Acaba geçer mi, izi kalır mı, ne kadar sürede geçer? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
İlk başlığı yanlış okudum noluyor dedim 😃 Soruya gelecek olursak bence tahminen 2-3 haftaya geçer ve bu süre zarfında beslenmene dikkat etmeni öneririm.

Daha önce hiç mi bir yerin yara olmadı? Kabuk bağlar, soyulur ve geçer büyütmene gerek yok.

Daha önce yaram elbette oldu. Sadece biraz fazla kötü görünüyordu ve ben de fikir almak için buraya danıştım. Böyle bir tepki vermenize gerek yoktu.
Gelen mesajlar için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı