Yardımı Engelleyen Moderatör(ler)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mor Fasulye

Kilopat
Yer
Ankara
Açık konuşacağım az önce GTA 5 Ban Yedim - Technopat Sosyal konusuna bakıyordum nedense moderatör arkadaşımız ''Kalıcı olarak banlandıysanız yapacak bir şey yok :)'' diye saçma sapan bir mesaj gönderip konuyu kapatmış. Benim buradaki sinirim konuyu direkt kapatmasına. Belki bir kişi biliyordu ona yardımcı edecekti ''... buraya ulaş, ... buradan neden ban yediğini görebilirsin.'' vs. gibi ancak daha tam bilgisi olmadığı bir konu hakkında bu cevabı verip ardından konuyu kilitlemesi gerçekten Technopat'taki moderatör kalitesini çok güzel belli ediyor. (Sözüm tüm moderatörlere değil ancak birçok kişi var böyle olan.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun kapatılması saçma olmuş. ''Yassah hemşerim'' durumuna düşmüş konu sahibi. Oysa ki kuralları çiğneyen ve kapatılması için bir sebebi olan konulardan değil. Modların bu tarz başına buyruk katı hareketlerini tasvip etmiyorum.

Yeri geldiğinde överiz, yeri geldiğinde de yanlışlarını söyleriz arkadaşların. Konuyu uzatmadan hemen kilidi açabilirsiniz, herkes mutlu bir şekilde dağılır.

Konu sahibi 30 günlük banı değil kalıcı banın nedenini öğrenmek istiyor.

Şimdi Türkçe yama kullanmak mod olduğu için Rockstar Online'da mod kullanlanlara sınırsız atıyor. Benim şahsi fikrim arkadaş başta sınırsız yemiş fakat 30 gün yediğini sanmıştır.

Sınırsız ban yediğinde bizim yapacak bir şeyimiz bulunmuyor. Konunun kilidi açık kalsaydı gereksiz mesajlar gelebilirdi.

Konu sahibi Türkçe yama kullandığı için ban yediğinin farkında zaten.
Yani? Yine de bu konu sahibinin ekstra bilgi almasını engelleyecek bir sebep olmamalı.

Zamanında da biri Kaspersky güvenilir mi diye bir soru sorduğunda bir moderatör "illegal suç işlemiyorsan dert edeceğin bir şey yok" demişti. Gel de gülme ya.

Gerçi 2020'deyiz, kişisel verilerin gizliliği diye bir şey kaldı mı ki? Yine de bunu normal bir şeymiş gibi görenleri ve hatta savunanları anlamıyorum.

Yani? Yine de bu konu sahibinin ekstra bilgi almasını engelleyecek bir sebep olmamalı.
Ban yiyen kişilere karşı ön yargı ve linç girişimi oluyor. Bunu engellemek ve konu sahibinin neden ban yediğini en kısa şekilde açıklamak için böyle yapıldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı