Yardımı Engelleyen Moderatör(ler)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zamanında da biri Kaspersky güvenilir mi diye bir soru sorduğunda bir moderatör "illegal suç işlemiyorsan dert edeceğin bir şey yok" demişti. Gel de gülme ya.

Gerçi 2020'deyiz, kişisel verilerin gizliliği diye bir şey kaldı mı ki? Yine de bunu normal bir şeymiş gibi görenleri ve hatta savunanları anlamıyorum.
Ben miyim o moderatör yoksa?

Bakın laf söylüyorsunuz lafa benzesin.

O konu aşağıda. İsteyen ne maksatla demek istediğimi anlar.

Aynı kanaatteyim. Suç işlemiyorsan korkmana gerek yok. İnternete bağlı olduğun sürece internette yaptıkların kadar gizlisin bu kadar basit.

Şimdi muhalefet olacağınıza siz de yazsaydınız o zaman.

Ayrıca bu konuyla ne alakası var çözebilmiş değilim.

Ban yiyen kişilere karşı önyargı ve linç girişimi oluyor. Bunu engellemek ve konu sahibinin neden ban yediğini en kısa şekilde açıklamak için böyle yapıldı.
Bu linç girişimi engellemek de bir moderatör görevi değil mi zaten? Gereksiz mesaj cezası, hakaret cezası bunun için yok mu? Bu konu sahibinin sorumluluğunda olmaz ki. Bunu engellemek için yönetim diye bir şey var zaten. Yoksa herkes kafasına göre takılır, istediği şekilde küfürleşir, yazıp çizerdi...

Bu konuda hemfikir olamayacağız maalesef, aynı şekilde düşünmüyorum ama bir bildiğiniz vardır diyorum.

Konunun açılması için bir neden göremedim. Rockstar uzaklaştırma ve banların kaldırılmayacağını söylemiş ve itiraz da edemiyorsunuz:
All GTA Online suspension and banning decisions are final and may not be appealed.
Bu durumda kullanıcıya nasıl yardımcı olunabilir? Birisi aydınlatırsa konuyu açarız.

Moderatör değilim, ama ben de olsam konuyu kapatırdım. Nasıl bir yardım bekleyebilir merak konusu. Perma ban yemiş bir hesaba nasıl giriş yapabileceğini mi açıklasınlar? Her şeyi geçtim, yüz kişinin atacağı linç de bir başka konu zaten.

Konunun açılması için bir neden göremedim. Rockstar uzaklaştırma ve banların kaldırılmayacağını söylemiş ve itiraz da edemiyorsunuz:

Bu durumda kullanıcıya nasıl yardımcı olunabilir? Birisi aydınlatırsa konuyu açarız.
Herhangi bir bilgilendirme yapılmadan bunu o konunun sahibi nasıl bilebilir?

Herhangi bir bilgilendirme yapılmadan bunu o konunun sahibi nasıl bilebilir?
Daha nasıl bir bilgilendirme istiyorsunuz, samimi olarak merak ediyorum.

Daha nasıl bir bilgilendirme istiyorsunuz, samimi olarak merak ediyorum.
Moderatör mesajını düzenlemiş ben konuyu mesajı düzenlemesinden önce açmıştım öncesinde o bilgilendirme yoktu.

''Kalıcı olarak banlandıysanız yapacak bir şey yok :)'' diye saçma sapan bir mesaj gönderip konuyu kapatmış.

Mesajı düzenlemesi de sorun teşkil etmiyor, yukarıdaki mesajda net bir şekilde cevabı yazıyor. Bunu size bir yerlerden kaynak atarak mı tescillemesi lazım?

Mesajı düzenlemesi de sorun teşkil etmiyor, yukarıdaki mesajda net bir şekilde cevabı yazıyor. Bunu size bir yerlerden kaynak atarak mı tescillemesi lazım?
Bak güzel kardeşim anlamak mı istemiyorsun yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum ilk olarak kendini o konuyu açan arkadaşın yerine koy hesabın ban yedi sende bu banı düzeltmek için bir şey yapıp yapmayacağını bilmiyorsun ve konu açıyorsun ardından bir moderatör sadece ''Perma yediyseniz düzeltecek bir şey yok'' diyor ve konuyu kilitliyor. Galiba sen yumurta yapmayı bilmeyen birinin doğduğunda yumurta yapmasını bilmesini istiyorsun. Daha da diyaloğa girmeyeceğim senle ya anladın ya anlamadın.

İtiraz hakkı dahi mi de yok. Adam bunu öğrenmeye çalışıyor gülüyorsun. Seninde başına böyle bir şey gelince konuna gelip gülücük emojisi atacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı