Yardımsever insan kalmamış

Earas

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2021
Mesajlar
1.957
Çözümler
15
Yer
İstanbul
İlk olarak konunun boş bir konu olduğunu kabul ediyorum. Bugün edebiyat hocası defter kontrolu yapacak ve ona göre sözlü verecek ben de sınavdan 37 aldığım için yüksek sözlü almam gerekiyor. Dün sınıf grubuna yazdım sınıftaki 40 kişi de görmüş ama ne hikmetse kimse atmamış. Hatta birkaç saat sonra sohbete devam etmişler. Şimdi gidip sordum niye atmadınız diye bir de gülüyorlar. Kudurdum sinirden. Utanmadan gülüyorlar bir de ya.
Bu arada aklıma başlık gelmediği için böyle yazdım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin not tutmadıysan sınıfta gider birinden rica edersin defterin fotoğrafını çekmek için o şekilde alırsın bu durumlarda kimse tek tek çekip atmıyor genelde.
 
Kimsenin not atma zorunluluğu yok. Sen yatarken de onlar ders çalıştı ve not tuttu.
Milyar dolarlık şirketler açık kaynak ile kodlarını paylaşırken alt tarafı bir defteri paylaşmaktan imtina etmek bana normal gelmiyor. Ben çok not tutmam ama derste ödev olarak verilen test kitaplarını falan çözüp arkadaşlarıma verirdim hep bu kadar bencil olmaya gerek yok
 
Versen ne olacak ki alt tarafı not yani.
 
Bende üniversite 1 2 de isteyene not atıyordum isteyenin ödevine yardım ediyordum. Sonra bir gün ben not istedim deneme amaçlı ve kimse atmadı. O not verdiğim, ödevine yardım ettiğim insanlar ne mesajıma ne telefonlarıma dönüş yapmadılar okuldan sonra. Not vermek falan resmen enayilik evet devlet sırrı değil ama sonuçta bir emek var ortada ben iyi niyetli bir şekilde enayi gibi dağıttım yardım ettim. DGS ile farklı okula geçtim sırf bu sebeple 1 senedir kimseyle 1 kelime mubabbetim olmadı. Eğer not tutmuyorsan senin tercihin, arkadaşların sana notlarını atmıyorsa onların tercihi ayrıca sen fotoğraflarını çekseydin izin verirlerdi belki de fotoğraf çekmeye üşenmişlerdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı