Yarıda kalmış GTA 5 indirmesine devam etmek

İşletim sistemi
Windows 10
Epic Games'ten GTA 5 indirirken PC'ye virus girdiğini fark ettim ve durdurmak zorunda kaldım. PC'yi açıp kapadım. indirmeme nasıl devam edebilirim? 72 GB boşu boşuna gitmez umarım.

Epic Games Steam gibi bir program değil. Bir kapatsanız sıfırlanılabilecek bir program. Rahatça ve dikkatlice indirmek istiyorsanız bilgisayarınızda her zaman Epic Games açık kalsın. Başka şeylerle ilgilenmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games Steam gibi bir program değil. Bir kapatsanız sıfırlanılabilecek bir program. Rahatça ve dikkatlice indirmek istiyorsanız bilgisayarınızda her zaman Epic Games açık kalsın. Başka şeylerle ilgilenmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu kurması için Epic Games'in size seçtirdiği yere gidin ve GTAV adlı klasöre girin, eğer 72GB inmiş gözüküyorsa indirmeniz devam edebilir ama gözükmüyorsa maalesef baştan indirmeniz gerekmekte, ben dahil bir çok kişinin yaşağıdı bir problem bu. Epic Games'de oyun indirirken bilgisayarı veya launcherı kapatırsanız indirilen dosyalar silinip 0dan indirmeye başlıyor.

Ben de yaşadım 25 GB'da en azından öğrendik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…