Yarıda kalmış GTA 5 indirmesine devam etmek

İşletim sistemi
Windows 10
Epic Games Steam gibi bir program değil. Bir kapatsanız sıfırlanılabilecek bir program. Rahatça ve dikkatlice indirmek istiyorsanız bilgisayarınızda her zaman Epic Games açık kalsın. Başka şeylerle ilgilenmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çarpı işaretine mi bastın?

hayır durdura bastım sonra pc'yi restart attım. ondan sonra ise indirmelerde hiç bişi yok bida indirmeye çalışınca sıfırdan indiriyo
GTA 5'i indirdiğin klasörü seç o zaman devam edecektir.

klasörün içinde hiçbirşey olmaması lazım diyor
Ekran Alıntısı.PNG

Epic Games Steam gibi bir program değil. Bir kapatsanız sıfırlanılabilecek bir program. Rahatça ve dikkatlice indirmek istiyorsanız bilgisayarınızda her zaman Epic Games açık kalsın. Başka şeylerle ilgilenmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu kurması için Epic Games'in size seçtirdiği yere gidin ve GTAV adlı klasöre girin, eğer 72GB inmiş gözüküyorsa indirmeniz devam edebilir ama gözükmüyorsa maalesef baştan indirmeniz gerekmekte, ben dahil bir çok kişinin yaşağıdı bir problem bu. Epic Games'de oyun indirirken bilgisayarı veya launcherı kapatırsanız indirilen dosyalar silinip 0dan indirmeye başlıyor.

Oyunu kurması için Epic Games'in size seçtirdiği yere gidin ve GTA 5 adlı klasöre girin, eğer 72 GB inmiş gözüküyorsa indirmeniz devam edebilir ama gözükmüyorsa maalesef baştan indirmeniz gerekmekte, ben dahil birçok kişinin yaşağıdı bir problem bu. Epic Games'de oyun indirirken bilgisayarı veya Launcher'ı kapatırsanız indirilen dosyalar silinip 0'dan indirmeye başlıyor.

Ben de yaşadım 25 GB'da en azından öğrendik.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı