Yunus Emre Mollaoğlu Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 189 16 Mayıs 2020 #1 Epic Games'ten GTA 5 indirirken PC'ye virus girdiğini fark ettim ve durdurmak zorunda kaldım. PC'yi açıp kapadım. indirmeme nasıl devam edebilirim? 72 GB boşu boşuna gitmez umarım.
Epic Games'ten GTA 5 indirirken PC'ye virus girdiğini fark ettim ve durdurmak zorunda kaldım. PC'yi açıp kapadım. indirmeme nasıl devam edebilirim? 72 GB boşu boşuna gitmez umarım.
SergioGnæbry Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 577 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Basketbolcu 16 Mayıs 2020 #11 Ben 30 GB indirdim mesela yatarken durdurup alta attım Epic Games Launcher'ı uyku moduna aldım ekranı indirerek devam eder mi sabah açtığımda? Artı 0 Eksi
Ben 30 GB indirdim mesela yatarken durdurup alta attım Epic Games Launcher'ı uyku moduna aldım ekranı indirerek devam eder mi sabah açtığımda?
IbrahimKY Hectopat Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 412 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #12 SergioGnæbry dedi: Ben 30 GB indirdim mesela yatarken durdurup alta attım Epic Games Launcher'ı uyku moduna aldım ekranı indirerek devam eder mi sabah açtığımda? Genişletmek için tıkla... Uyku modunda indirme yapamazsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
SergioGnæbry dedi: Ben 30 GB indirdim mesela yatarken durdurup alta attım Epic Games Launcher'ı uyku moduna aldım ekranı indirerek devam eder mi sabah açtığımda? Genişletmek için tıkla... Uyku modunda indirme yapamazsınız.