Yarım bıraktığınız oyunlar

Arkadaşlar, yarım bıraktığımız oyunları ve neden ötürü yarım bıraktığımızı paylaşalım. Bu arada hiçbir oyunu yarım bırakmadım diyen varsa bu babayiğitleri de görelim.

Benim aklıma ilk gelen oyun Watch Dogs 2. Bu oyunu finaline çok az kalmışken yarım bıraktım. Çünkü checkpoint sistemi o kadar kötü ki gerçekten zar zor yaptığın bir görevin ortasına yarım saatte ulaşabilip ölünce en baştan başlamak aşırı sinir bozucu. Daha fazla dayanamadım ve yarım bıraktım. Bu sebepten ötürü bu oyunu her yerde eleştiriyorum.
Far Cry 2. Oyunda bir yerden bir yere gidip duruyorsunuz. Sıkıcı bir yapısı var.
 
Shadow of the Tomb Raider, sıkıcı hikaye ve çok benzer oynanış beni oyundan soğuttu.
Aynı oyunu yazmaya girip senin yorumunu görmem 😆

Shadow of The Tomb Raider : Sebebi tüm oyun boyunca seni kısıtlayıp, karşılaşılan düşmanlar ve mekanlarda tek 1 yönden taktik belirleme şansı tanıması ve adım adım söylemesi. Oyunda güzel atmosfer ve antik bir hava vererek açık dünya olmadığını gizleyelim demişler ama olmamış. Bulmaca odaklı senaryoya sahip sıfır zorlukta bir animasyon olmuş. Hikayesi zaten sarmadığı ve beni özgür bırakmadığı için yarısına yaklaşınca oyunu tekrar oynamamak üzere sildim. 2013 olan sürümünden sonrakiler hep çöp.
 
GTA 5, Watch Dogs 2 bu oyunların atmosferi bana göre değildi sanırsam. Bazı çok güzel oyunları da sırf save dosyalarım ben anlamadan silindiği için bırakmıştım. The Long Dark mesela.
 
It Takes Two. Oyunu oynadığım kişi düşük FPS aldığı ve kötü oynadığı için 1 saatlik yeri 2 saatte geçiyorduk. Biz bitirene kadar da zaten Game Pass'in süresi bitmişti. Yakında tekrar başlayacağız umarım.
 
Fallout 4, Mgs V, brutal Legend, BioShock 1, MH world, Enslaved Odyssey to the West, Nioh 1. Aralarında sadece Mgs V ve Fallout 4'e geri dönebilirim, diğerlerini hiç beğenmedim. Mh world fena değil aslında ama tek başına sarmıyor, ekip lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı