Yarın muhtemelen olacak tek şey coğrafya dersinden kalmam olacaktır.Bir öğretmenim yarın 2'den sonra her şeyi prizden çıkarın falan dedi. Frekans mı ne değişecekmiş öyle diyor. Dedim ne alaka Google'da arattım saçma sapan yok "Bill Gates dünyayı sonunu getirecek" falan. Bilen var mı ne olduğunu?
Neyse arkadaşlar sağ olun Ronaldo'nun dünyayı yok etme planlarını öğrendim sağ olun.
Galiba Yahudi diye fakat çoğu iş adamı Yahudi cidden garip.Bill Gates ne yaptıda her suçu onun üstüne atıyorlar anlamıyorum.
Sıradan bir iş adamı bir özelliği yok he tek özelliği çoğu cihazda bizi izleyebiliyor o kadar onu da herkes yapıyor.
Kurguya puanım sonsuz. FaceBook'ta paylaş bunu sabaha TV'de görürüz.Yarın saat 1 civarında yeraltındaki magmanın yer küreye bir adım daha yaklaşacak ve bunun sonucunda büyük volkanik patlamaların olması öngörülüyor. Volkanik patlamalardan biri de teknolojinin ana kaynağı olan napoli şehrinde olması bekleniyor ve masmalesef frekans anlık %1000 artıcak insan kulağı duyamaz hale gelecek eğer teknolojik alet kullanıyorsa ve dünyada kalan insanların şerefine ronaldo cami yaptıracak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.