Yarın okullar tatil mi?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar selamlar. Anlamadığim bir olay oldu. Hoca geldi yanıma yarın gelecek misin dedi. Bende evet hocam geleceğim dedim. Yarın çoğu hocanız olmayacak. Sınıfça gelmezseniz yoklama alınmayacak dedi. Yarın okul bütün Türkiye de yokmuş galiba. Sebebi nedir? Ne oldu, hocalarım neden yarın gelmeyecek?

Okul var. Isteyen hocalar protesto yapacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
konuda bu videoda aciklandi.

Sanırım bazı öğretmen sendikaları iş bırakma kararı aldı gibi bir haber okumuştum ondan kaynaklı olabilir.

Arkadaşlar selamlar. Anlamadığim bir olay oldu. Hoca geldi yanıma yarın gelecek misin dedi. Bende evet hocam geleceğim dedim. Yarın çoğu hocanız olmayacak. Sınıfça gelmezseniz yoklama alınmayacak dedi. Yarın okul bütün Türkiye de yokmuş galiba. Sebebi nedir? Ne oldu, hocalarım neden yarın gelmeyecek?

Yarın genel olarak hocaların dinlenme günü gibi bir şey sanırım. Bizim okuldada söylendi. Fakat bizde uygulanmıyormuş.

Evet dostum yarın yoklama alınmayacak bildiğim kadarıyla yabancı uyruklu biri bir Türk hocayı öldürüyor ve hocalarda protesto için gidiyorlar.

Twitter'da iş bırakma gibi bir haber gördüm sanki ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum. Belki bununla alakalı bir şey olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı