Bende gitmiyecektim ama 300 TL cezası varmış bu sene alınacakmış yani oy vermeyenlerden öyle duydum. 300 TL vermemek için gidicem.Gitmeyince para cezası kesiliyor mu? İnternette kesildiği yazıyor ama cb seçimlerinde de öyle değil miydi?
O pusulayla uğraşmamak için bile bu risk alınır bence de bizim şansımıza alırlar şimdi o parayı da.Bende gitmiyecektim ama 300 TL cezası varmış bu sene alınacakmış yani oy vermeyenlerden öyle duydum. 300 TL vermemek için gidicem.
2023 için 300 TL'ydi. 2024 için bir açıklama yapılmadı. Ceza kesileceğini sanmıyorum ama kesin değil.Bende gitmiyecektim ama 300 TL cezası varmış bu sene alınacakmış yani oy vermeyenlerden öyle duydum. 300 TL vermemek için gidicem.
Açıklama olmadığına emin misiniz hocam? Açıklama yoksa ceza yok demektir. Bana da pek yok gibi geldi ama belli olmaz.2023 için 300 TL'ydi. 2024 için bir açıklama yapılmadı. Ceza kesileceğini sanmıyorum ama kesin değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.