Yarın sınavım var, ders çalışma tavsiyeleri

Arkadaş büyük ihtimal benim gibi 9. sınıf öğrencisi fakat fiziğin ilk dönem konuları çok basit formüllerle ilgili hiçbir şey yok o yüzden 1 günde çalışarak halledilebilir.

Arkadaş büyük ihtimal benim gibi 9. sınıf öğrencisi fakat fiziğin ilk dönem konuları çok basit formüllerle ilgili hiçbir şey yok o yüzden 1 günde çalışarak halledilebilir.
Eğer şu Fizik'in alt dalları. Vektörel ve Skaler büyüklüklerden vs. bahsediyorsanız zaten okumanız ve ezberlemeniz yeterli. Yalnız 10. ya da 11.sınıf öğrencisiyse ve Maddenin Özellikleri gibi ya da Elektriksel Kuvvet gibi ağır formül içeren bir konuysa çalışmamak en iyisi. En azından anlamıyorum diye ağlamaz. Ayrıca 11.sınıfta en son yetişmeyeceği için çalışmadığım Fizik sınavından 85 almıştım. Sadece çalıştığım yerlerden çıkmıştı 1 soru hariç

Çok güzel bir önerim var. Zoom üzerinden pomodoro ders çalışma türü var. O şekilde çalışabilirsin. Çalışmaya teşvik ediyor.

Çok güzel bir önerim var. Zoom üzerinden pomodoro ders çalışma türü var. O şekilde çalışabilirsin. Çalışmaya teşvik ediyor.
Sınav öncesi birileriyle çalışmak çok tehlikelidir. Ya mükemmel anlarsınız ya da iş goygoya döner ve bir anda dedikodu bataklığında bulursunuz kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…