Yarın TEOG Var!

En çok Türkçe dersinden endişeliyim. Normalde Türkçe dersim iyidir ama bu sefer hoca yazılıları okumadı. TEOG'tan Türkçeyi full yapan kişilere yazılıları okumadan direk her şeye 100 verecekmiş :)
 
Arkadaşlar bugün sadece Türkçe, Matematik ve Din derslerine çalışsam olur mu? Çünkü yarın bu derslerden sınav olacağız.
Birde bugün tekrar yapmamın faydası olur mu?
 
Arkadaşlar ben 2 gündür yatıyorum. Dikkatsizlik yapmazsam 4-5 yanlışım çıkar en fazla. Fen dersinde kaldırma kuvvetini tam anlayamadım. Eğer ki temel şeyler sorarlarsa yaparım fakat detaya inerse benim için hiç hayırlı olmaz. Hepinize başarılar :)
 
Yanlız ben TEOG' dan 1 gün önce çalışmış sayılmam :) Sonuçta Fen sınavı 27 Kasımda olacak. 2 gün sonra :D
 
Merhaba arkadaşlar ilk olarak şunu belirteyim TEOG bir yazılı yani okulda olduğumuz sınavlardan zor olacağını düşünmeyin okulda aldığınız yazılı notunuz kaçsa buda aşağı yukarı onun gibi olacaktır. :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı