Yarınki sınavlar için nasıl hissediyorsunuz?

Çok heyecanlıyım hiç anlamadığım matematik var, sabahın 6.30 kalkıp arabayı çalıştırıp gitmek, o kadar istemiyorum ki ama mecbur işte.
Sınavları boş ver, okula giderken ne giyeceğim önemli.

Benim de matematik ve İngilizce var, başladım çalışmaya. Kümelerden hiçbir şey anlayamadım :/

Kümeler çok basit inan bana Anlatayım sana 2 dk Kümeyi çiz içine kümeleri çiz kesişimlere dikkat et biraz ama hoca puan verir.
 
Hadi bakalım, aldım 1.5x'e. İngilizceyi nerden izleyeyim sence? 9. sınıf müfredatını bilmiyorum sadece, dil bilgim ve kelime haznem B1-B2 seviyesi arası.
İngilizce fark etmez, çıkacak konuları biliyor isen istediğin yerden izle. 😀 Kot pantolon, gömlek yapayım diyorum. Nasıl?
 
İngilizce fark etmez, çıkacak konuları biliyor isen istediğin yerden izle. 😀 Kot pantolon, gömlek yapayım diyorum. Nasıl?
Güzel olur. Ben gömlek üstüne kahverengi bir sweat giyerim, altına da yine kahverengi bir pantolon. Kabanla birlikte fena olur😎.

Fizik dersi için hangi kanalı önerirsin? Şuan hiçbir şey bilmiyorum, matematikle ingilizce bittiğinde onu da bitirmem lazım.
 
Sadece Almanca'dan korkuyorum Yarın Almanca ve matamatik sınavı var ve Almanca bilgim sıfır hocanın dersleri de çok köütü( hem bilgisayarı kötü hem de interneti) o yüzden mecburen YouTube'dan öğrenmeye çalışıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı