[Yarışma] Gelin İnternet Hızlarımızı Kapıştıralım.

IDM ile 1300 Kb/sn indirdiğimi hatırlıyorum.

8mbit'lik paket için para ödüyoruz. Kullandığımız hız 1mbit bile değil, 0.88 şaka gibi .

Evet benim netin hızlı olmasının sebebi santrale yakın olmam. Yoksa Türkiye genelinde hızlar hep düşük. Buna firmanın geri kalmışlığıda eklenince hız dahada düşüyor.

İnternetleriniz rezalet ! Mars'tan falan mı bağlanıyorsunuz ya ?

Şaka bir yana Ping lideri ben oldum. Duygulandım şimdi. Uydunet farkı

- - - Güncellendi - - -

Mert benim de fiber internetim ve 11.29 Mb/s upload hızım olsaydı ben de 6 ms alırdım

Alanya'daki hızımı da koyayım da arkadaşlar öğrensin. Ama tabiri caizse ittire ittire giriyorum nete. Üstelik sık sık kopuyor.

Beyler benim internet neden böyle ya 8 Mbps net limitsiz ama indirme hızım 500 den yukarı çıkmıyo. Normalde 900 olması gerekirken max 500 görüyorum ya. Acaba alt yapı kabloları 8 Mbps'ye dayanıklı değilmi yani 2 ya da 4 Mbps'lik kablo döşenmiş olabilirmi ?

Belki adil kullanım kotasını aşmışsındır TTNET'li isen.

Kardeşim her ay aşamam ya. İlk ay mesela faturayı ödedim daha dün şimdi 50kb/s ye indi. Ya bi site bile açılmıyo Ya TTnet'e şikayet edicem onda bile abuk subuk sorular soruyo. Yok bu numara ne yok şu numara ne.

Edit : Ayrıca ortalama 8 sene olsa gerek 8 senelik aboneyiz TTnet'e. O zamanlar çevirmeliydi tabi Ama bu kadar da olmaz. Bakıyorum adamlar en az 1Mb/s'de indiriyo ben 50Kb/s de

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…