Sayfa bulunamadı diyor.Eğer konu(lar) olacaksa https://www.technopat.net/sosyal/ara/4084260/.
"Bilgisayardan anlayan var mı?" Diye bir konu vardı. Onu atacaktım fakat bulamadım.
Sayfa bulunamadı diyor.
O zaman imlecinizi @Mutluww'un üstüne tutup açtığım tüm konuları görebilirsiniz fakat en sevdiğim bu ;
Bu arkadaş halen yaşıyor mu?Sosyalleşen kişileri görünce moralim bozuluyor
Dışarı çıkınca bende enerji menerji kalmıyor. Bazen niye asosyal olduğumu sorguluyorum ama böyle bir durumda olacak olan bu. Ben öyle pek girişken birisi değilim, bu sebepten dolayı geçmişimde hiç arkadaş grubu oluşturamadım. O zamanlar bunu oluşturamadığım için şimdi hiç çevrem yok...www.technopat.net
Oooo Necmi reis mi o?Sosyalleşen kişileri görünce moralim bozuluyor
Dışarı çıkınca bende enerji menerji kalmıyor. Bazen niye asosyal olduğumu sorguluyorum ama böyle bir durumda olacak olan bu. Ben öyle pek girişken birisi değilim, bu sebepten dolayı geçmişimde hiç arkadaş grubu oluşturamadım. O zamanlar bunu oluşturamadığım için şimdi hiç çevrem yok...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.