Bu tarz oyun platformlarında ve benzerlerinde yaş değiştirilemez 1 yıl sonra otomatik 18 yaşında sayılırsın.Merhaba. Ben 17 yaşındayım ve Witcher 3 Complete Edition almak istiyorum ama 18 yaş üstü. O yüzden uyarı veriyor. Doğum tarihimi nasıl değiştirebilirim?
Merhaba. Ben 17 yaşındayım ve Witcher 3 Complete Edition almak istiyorum ama 18 yaş üstü. O yüzden uyarı veriyor. Doğum tarihimi nasıl değiştirebilirim?
Merhaba. Ben 17 yaşındayım ve Witcher 3 Complete Edition almak istiyorum ama 18 yaş üstü. O yüzden uyarı veriyor. Doğum tarihimi nasıl değiştirebilirim?
yok ben yurt dışındayım da steamde complete edition 12.50. epicde 7 flnThe Witcher wild hunt Complete Edition Steam üzerinde 300 TL şu anda indirimde oradan alabilirsin.
Yok ben yurt dışındayım da Steam'de Complete Edition 12.50. Epic'de 7 falan.
Şag üstten hesaba gir. Sonra oradan ebeveyn kontrolleri yaz. Kod oluştur unutma O kodu. Ondan sonra hafif aşağıda require pin to get new games rated aboveyi unrated yap. Ben yaptım ama olmadı ama yine de dene sen .Hocam bilgi edindiyseniz birşey sormak istiyorum, yaklaşık 1 hafta önce bilgisayar siparişi verdim o yüzden oyun almaya başlamıştım. Halihazırda rdr2 indirimdeyken 254tl gibi bi fiyata aldım epic games üzerinden, fakat şuan rdr2 ekranına giremiyorum 18 yaş sınırı var ama sınır varsa ben bu oyunu nasıl aldım onu merak ediyorum. Bir de bu oyunu bilgisayara indirebilir miyim, yaş sınırı oyunu indirmem için bir sorun yaratır mı?
Rdr 2 de 18 yaş sınırı yok diye biliyorum çünkü ben yaşımı 17 yapmama rağmen aldım. Sanırım 16 yaş üstüHocam bilgi edindiyseniz birşey sormak istiyorum, yaklaşık 1 hafta önce bilgisayar siparişi verdim o yüzden oyun almaya başlamıştım. Halihazırda rdr2 indirimdeyken 254tl gibi bi fiyata aldım epic games üzerinden, fakat şuan rdr2 ekranına giremiyorum 18 yaş sınırı var ama sınır varsa ben bu oyunu nasıl aldım onu merak ediyorum. Bir de bu oyunu bilgisayara indirebilir miyim, yaş sınırı oyunu indirmem için bir sorun yaratır mı?
Hocam denedim söylediğinizi ama farketmedi, yaşım 17 6 ay sonra 18 olacağım ama o kadarda beklemek istemiyorum. Bir arkadaşıma danıştım kütüphaneye eklendiyse oyunu indirebilirsin demişti öyle olursa sorun kalmaz. Mantık olarak oyun alma işlemini gerçekleştirdiğimizde kütüphaneye eklenir ordan da indirebiliriz gibi geliyor. Yardımınız için teşekkürler iyi günler hocam.Şag üstten hesaba gir. Sonra oradan ebeveyn kontrolleri yaz. Kod oluştur unutma O kodu. Ondan sonra hafif aşağıda require pin to get new games rated aboveyi unrated yap. Ben yaptım ama olmadı ama yine de dene sen .
Bu arada yasin kaç
Rdr 2 de 18 yaş sınırı yok diye biliyorum çünkü ben yaşımı 17 yapmama rağmen aldım. Sanırım 16 yaş üstü
İyi günlerHocam denedim söylediğinizi ama farketmedi, yaşım 17 6 ay sonra 18 olacağım ama o kadarda beklemek istemiyorum. Bir arkadaşıma danıştım kütüphaneye eklendiyse oyunu indirebilirsin demişti öyle olursa sorun kalmaz. Mantık olarak oyun alma işlemini gerçekleştirdiğimizde kütüphaneye eklenir ordan da indirebiliriz gibi geliyor. Yardımınız için teşekkürler iyi günler hocam.
Hocam bilgi edindiyseniz birşey sormak istiyorum, yaklaşık 1 hafta önce bilgisayar siparişi verdim o yüzden oyun almaya başlamıştım. Halihazırda rdr2 indirimdeyken 254tl gibi bi fiyata aldım epic games üzerinden, fakat şuan rdr2 ekranına giremiyorum 18 yaş sınırı var ama sınır varsa ben bu oyunu nasıl aldım onu merak ediyorum. Bir de bu oyunu bilgisayara indirebilir miyim, yaş sınırı oyunu indirmem için bir sorun yaratır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.