Epic Games Yaş nasıl değiştirilir?

xilker

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 17 yaşındayım ve Witcher 3 Complete Edition almak istiyorum ama 18 yaş üstü. O yüzden uyarı veriyor. Doğum tarihimi nasıl değiştirebilirim?

Merhaba. Ben 17 yaşındayım ve Witcher 3 Complete Edition almak istiyorum ama 18 yaş üstü. O yüzden uyarı veriyor. Doğum tarihimi nasıl değiştirebilirim?
Bu tarz oyun platformlarında ve benzerlerinde yaş değiştirilemez 1 yıl sonra otomatik 18 yaşında sayılırsın.

The Witcher wild hunt Complete Edition Steam üzerinde 300 TL şu anda indirimde oradan alabilirsin.

Şag üstten hesaba gir. Sonra oradan ebeveyn kontrolleri yaz. Kod oluştur unutma O kodu. Ondan sonra hafif aşağıda require pin to get new games rated aboveyi unrated yap. Ben yaptım ama olmadı ama yine de dene sen .
Bu arada yasin kaç

Rdr 2 de 18 yaş sınırı yok diye biliyorum çünkü ben yaşımı 17 yapmama rağmen aldım. Sanırım 16 yaş üstü

Hocam denedim söylediğinizi ama farketmedi, yaşım 17 6 ay sonra 18 olacağım ama o kadarda beklemek istemiyorum. Bir arkadaşıma danıştım kütüphaneye eklendiyse oyunu indirebilirsin demişti öyle olursa sorun kalmaz. Mantık olarak oyun alma işlemini gerçekleştirdiğimizde kütüphaneye eklenir ordan da indirebiliriz gibi geliyor. Yardımınız için teşekkürler iyi günler hocam.

İyi günler

Yeni geldi bu düzenleme. Zaten 18 altında olup bu oyunu alarak o riske girmiş olmuştun başta.

Ya ben Epic hesabını 6 yıl önce açmıştım o zaman yaşımı nasıl yaptım bilmiyorum da şuan 18 olmama rağmen ebeveyn kontrolleri tarzı bir şey oluyor. Rocket League'te falan chate bir şey yazılmıyor falan kısıtlı hesap resmen. Bunu çözme yolu var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…