Kullanıcıların istedikleri kişinin kişisel bilgilerini istedikleri gibi yayınlayabildikleri bir web sitesi. Ne kadar güvenli bilmiyorum.Site değişik,direkt kapattım pek güvenli değil sanırım.
Gördüm vatanını satan ile başlayan küfür ile biten bir başlık var.Bu site neymis boyle sinan oganin bile telefon numarasini paylasmislar![]()
Evet dogrumu diye internete yapistirdim numarayi birkac sitedede var sanirim gercek numara.Gördüm vatanını satan ile başlayan küfür ile biten bir başlık var.
Getcontact kullanıyorsanız bakın isterseniz.Evet dogrumu diye internete yapistirdim numarayi birkac sitedede var sanirim gercek numara.
Banada direkt bilgilerimi içeren bir link olarak geldi. Böyle birşey olduğunu bende bilmiyordum.Deep Web asıllı bir pastebinmiş, arkadaş paylaştıktan sonra öğrendim dümdüz girmeyin siteye.
Konunun kilitlenmesi için rapor atayım bari.
Oradan verilerinizin silineceğini ize hiç sanmıyorum, çocuk cinselliği bile yayılıyormuş diye okudum Wikipedia'dan.
Araştırmadan dümdüz linki bırakan arkadaşa ve moderasyona da selam olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.