Yasa dışı web sitelerine DDoS atmak suç mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Lapsekilli bıg smoke bakın, ben zaten hack yaptığımı falan iddia etmiyorum sadece gönderdiğim ufak DDoS'lar başıma bela açar mı diye merak ediyorum hepsi o kadar.

Bu konu hakkında tek yorum yapmadım. Olay niye bana geldi? Onu anlayamadım.

Gülücük attın.

Ayrıca bu forumun en önemli üyelerinden birinin beni böyle bilmesini istemem.

Forumun en önemli üyelerinden birisidir doğrudur da, sen niye kendini komik duruma düşürüyorsun? Gülücük attı diye "en önemli üyelerden birinin beni böyle bilmesini istemem" diyorsunuz? Burası internet ortamı sizi öyle bilse ne geçecek onun eline, sizin elinize ne geçecek?

Ayrıca bu forumun en önemli üyelerinden birinin beni böyle bilmesini istemem.

Kanka, ben seni şöyle ya da böyle bilsem ne olacak ki? Salla geç Bu arada DDoS suçtur ve şikayet sonucunda işlem yapılır. Madem etiket attın, etiketini cevapsız bırakmak istemem. Eğer DDoS attığınız site, yasa dışı site ise site içeriğinden dolayı şikayet edeceğini sanmam. Bir daha da böyle bir şey yapmayın.

Kahkaha sembolü attı diye açıklama zorunluluğu hissetim istemsizce.

En azından Ayyıldız tim'den daha fazla iş görüyorum bu amatör halimle bile(!).

Son düzenleme:

Sanmam bir şey olacağını canı sıkıldıkça kanal7'nin web sitesine DDoS atan arkadaşım vardı bir şey gelmedi başına bu zamana kadar, fakat saf gibi burada konu açıp kendini belli etmen komiğime gitti .

Şey soracağım, yasa dışı sitelere DDoS atıyorum. Sıkıntı olur mu?

Hocam DDoS atmakla uğraşacağınıza yazılılar var haftaya, ona çalışın başınızı belaya sokmayın. Yasa dışı da olsa bu bir suç.

Bence senin için en iyi olacak şey Udemy'den ders alıp bazı yazılım dillerini öğrendikten sonra web site yapman. Kendi web siteni yaptıktan sonra istediğin gibi DDoS atar nerede yanlışım var diyerek kendini bu alanda geliştirmen. Technopat gibi bir sosyalde konuyu açman seni gülünç duruma düşürür kendini açıklamak zorunda bırakırsın. Şimdiden kolay gelsin umarım başarılı olursun yazılım konusunda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…