Yaşadığım zorluklar ve acılar

Ahmet923

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ben Ahmet.
Size yaşadığım zorlukları anlatacağım burada aktif olduğum için size içimi dökmek istedim.
Benim hiç arkadaşım olmadı okulda ilkokulda 2 tane kankam vardı ortaokulda ise 1 kankam vardı ama onlar olmayınca teneffüste boş kalıyordum bizim sınıftakilerin yanına gidiyordum. Bir şey anlatırken ben beni dinlemiyorlardı beni hep dışlıyorlardı benimle dalga geçiyorlardı bu durum hiç düzelmemişti. Lise de daha zorlandım herkes bana "sen fakirsin" demeye çalışıyordu o nasıl diyecekseniz dış görünüşümle dalga geçiyorlardı ama ben onlara hiçbir şey yapmamıştım.

Merhaba ben Ahmet.
Size yaşadığım zorlukları anlatacağım burada aktif olduğum için size içimi dökmek istedim.
Benim hiç arkadaşım olmadı okulda ilkokulda 2 tane kankam vardı ortaokulda ise 1 kankam vardı ama onlar olmayınca teneffüste boş kalıyordum bizim sınıftakilerin yanına gidiyordum. Bir şey anlatırken ben beni dinlemiyorlardı beni hep dışlıyorlardı benimle dalga geçiyorlardı bu durum hiç düzelmemişti. Lise de daha zorlandım herkes bana "sen fakirsin" demeye çalışıyordu o nasıl diyecekseniz dış görünüşümle dalga geçiyorlardı ama ben onlara hiçbir şey yapmamıştım.
Yani kral sen ne desende o dalga geçenler 7 den 70 mişe aciz insanlar yani çok takmamaya çalış, sen kafanda onları taktıkça onlar bırakcak mı yok sende onlarla takılma sende dalga geç yada ne biliyim öğretmenine falan söyleyebilirsin, annene babana söyleyebilirsin.

İnsanlardan kabul görmeniz gerekmiyor. Tek arkadaşlarımız insanlar değil. Kitaplar, hayvanlar onlar insanlardan daha sevgi dolular. Sana karşılıksız yaklaşırlar. Birkaç dostun olduğu için çok şanslısın üzülmen gereksiz. Seni sırf dış görünüşünle yargılayan insanlardan uzak kalman daha iyi değil mi neden yamanmaya çalışıyorsun ki?

Son düzenleme:
Merhaba hocam, benim ismim Ahmet. Ben de benzer durumları yaşadım ve hayatın zorlukları olarak kabul ederek devam ediyorum. Bu, sizin görünüşünüzle veya davranışlarınızla ilgili değil. Yukarıda bahsedildiği gibi, bu tarz davranışlarda bulunan insanlar genellikle vasıfsız ve hayatta çaba göstermemiş kişilerdir. Sadece dikkat çekmeye çalışıyorlar. Şu anda sadece iki arkadaşım var ve onlarla da çok az görüşüyorum, ama birbirimizi çok severiz. Arkadaşlık, zor zamanlarda derdini dökebileceğin ve eğlenmek istediğinde yanında olabilecek kişilerdir. Diğerleri sahte dostluklardan ibarettir. Fazla samimiyetin sonu genellikle kötü olur, aranız bozulur ve kavga edebilirsiniz. Lise zamanında durumum pek iyi değildi ama zengin biri olarak görünürdüm. Canım sıkılınca sınıf arkadaşlarıma harçlığımla çikolata alır, o günü aç geçirirdim:D. Bir süre sonra, sınıf arkadaşlarımın sorularına cevap vermemeye başladım ve zamanla hepsi benimle ilgilenmeye başladı. Vasıfsız görülen kişi benken, bir anda tüm ilgi bana dönmüştü ve hayatım böyle devam ediyor. Özetle, bu tarz şeyler zamana ve senin direncine bağlı. Herkes herkesi sevmek zorunda değil; zamanla kafa dengin olan insanlar karşına çıkacaktır.

Birde arkadaşlar herkesin sizin peşinizden koşması için marka ayakkabılar kıyafetler giymeniz süslenmeniz püslenmeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı