Yaşadığınız en paranormal olay nedir?

Akrabamıza misafirliğe gitmiştik. Küçük kızı oturma odasından mutfağa birini götürüyordu. Şaşırmıştım eve gidince anneme kim o demiştim. O da kimse yoktu orada dedi ve onları aradım. Evde sadece ben ve kızım var demişti.

Rüya görmüş olamaz mısınız? Rüyadan uyanıp ailenizin yatağına gitmişsinizdir.

Rüyadan uyandığımda ayakta tekme mi atıyordum?
Olabilir b öyle şeyler diye biliyorum yanlış olmasın ama, beynimizin rüyada hareket edip kendimize zarar vermemizi engelleyen bir mekanizma varmış bu bazen aksayabiliyormuş. Sizde de öyle olmuş olabilir.

Odada uyurken aniden gözlerim açılmıştı gözümü çeviremiyordum, Tam o anda bacağımda hafif ışıltılı yeşil turkuaz karışımı bir şey oturuyordu neye benzediğini bilmiyorum ancak korkuma o yana gözümü çevirememiştim. Vücudum kendi geldiği an olduğum yerden tir tir titredim ağladım hala aklımdadır.

Yaklaşık 2 sene önce köyde tarladan eve gidiyordum yolun yanında falan mezarlık var ama hava bayağı karanlık bir de Erzurum saat 8-9 gibi telefonun ışığı ile yürüyordum mezarlığın hemen yanında yıkık dökük bir ev vardı kimsenin yaşamadığı evin yanında da 2 tane bem beyaz giyinmiş 2 kişi vardı hemen bildiğim duaları edip hızlı adımlarla eve doğru gittim bayağı bir korkmuştum.

O yıkık dökük evin fotoğrafı telefonda vardı bulursam atarım

O yıkık dökük evin fotoğrafı telefonda vardı bulursam atarım.

Elektrik 3 saattir yoktu.
O televizyon bu televizyon mu?

Dakika 07:40

Çekiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…