Yaşadığınız en utanç verici anı

Aynısına benzerini Saboteur dedi bu nasıl meydansa herkes örtü gibi seriyor :D
Aklım almıyor, nasıl meydanda hekes örtü gibi birazdan biri daha yazar.
Bu konularda tabum olmadığı için umurumda değil. Nasıl kolum, bacağım, kalbim varsa o da bunlar gibi bir organ ve bana ait. Bana ait olan bir şeyden utanmam ama absürt bir poz ve beklenmeyen bir anda ''bam'' diye yakınımdaki bir kişinin karşısına geçince tatlı bir utangaçlıkla birlikte işin komiklik düzeyi yükseliyor :D

Görmesi gereken kişilerin görmesinde bir problem yok bence :D Malum işte görülmeden yapılmıyor, değil mi? :D

İlk okulda beden dersi idi. Koridorda içinde eşofman olan poşetler ile birbirimize vuruyor idik. En sonda benim poşet yırtılmıştı. Kaçarken bir sınıfta girdim. Sınıfta kızlar üzerini değişiyor idi. Hemen gözümü kapatıp, çıktım odamdan.

Beden dersinde kıyafet değişmek için her hafta kızlar ile erkekler oda değişirdi. Ben unutmuş ve önceki hafta girdiğim odaya girmiştim. Tepkileri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama 12 kişi bağırıyor.

Bu konularda tabum olmadığı için umurumda değil. Nasıl kolum, bacağım, kalbim varsa o da bunlar gibi bir organ ve bana ait. Bana ait olan bir şeyden utanmam ama absürt bir poz ve beklenmeyen bir anda ''bam'' diye yakınımdaki bir kişinin karşısına geçince tatlı bir utangaçlıkla birlikte işin komiklik düzeyi yükseliyor :D

Görmesi gereken kişilerin görmesinde bir problem yok bence :D Malum işte görülmeden yapılmıyor, değil mi? :D
Organ olarak doğru bizim millet garip aslında, fakat bu olayların birisinin başına gelme olasılığı çok galiba 2 kişi çıktı şimdiden bakalım ilerde ne göreceğiz.

Bonus olarak kendi anım: ( arkadaşımın başına geldi).

Pokemon Go furyası bilen bilir arkadaşım ile yürüyüş yapıyoruz bana pokemon gösterip bu güzel diyor ben bakıyorum yolda charizard gördü ( görmez olsaymış) başladı koşmaya bir kadın vardı yürüyen kusura bakmayın ama nasıl desem bilemedim tankeri büyük arkadaşım onu görmeden koşuyor tam göğüsüne çarpacak son anda tuttum yolunu çevirdim arkadaşıma hatırlatçıkta siniri bozulsa bile teşekkür eder.

Pokemon Go oynamayın ya araba çarpar ya kadın :D.

Uzun saçlı bir erkek arkadaşım vardı ama başka bir kızı o zannetmiştim ve RKO çekmiştim.
RKO ne?
Bende utanma duygusu olmadığı için ne kadar utanç verici bilemedim ama normal biri şu hikayedeki ben olsa utanırdı herhalde.

Bir gün tekneyle gezerken teknenin en önünde ayaklarımı suya doğru uzatarak oturuyordum. O sırada teknede çocukluk arkadaşım olan kızlar ve anneleri de var. 2 erkek olarak teknenin kullanımını arkadaşa bırakıp önde oturup sözde poz keseyim dedim. Arkadaş zaten içinde çok kişi olan tekneyi su seviyesine yaklaşmışken büyük bir yük gemisinden gelen dalgaya bodoslama daldırdı, ben de en önden teknenin ortasına sırt üstü uçtum.

Burada kimse gülmedi, normal bir kaza sonuçta ama sonra kalkıp yerime geçeyim derken bir kahkaha dizisi patladı. Dönüp baktım, elleriyle şortumu işaret ediyorlardı. Dalga bana çarpıp arkaya uçururken şortum teknenin burnundaki çapa halatının olduğu makaraya takılıp boydan boya yırtılmış... Eğilip bir baktım, takımlar açıkta. Bende mi sorun var bilmiyorum ama hiç utanmadım, bacaklarımı kapatarak normal oturdum ve kıyıya çıkınca şort değiştirmeye gittim. Arkadaşlarım da şu anda çeyrek asırlık arkadaşlarım, bence arada olur böyle şeyler yaşanılan anlar. :D
Takımlar olay anında heyecanlandı mı? Hanımların ortasında sonuçta. 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı