Yaşadığınız paranormal bir olay

Bir keresinde durakta adamin biri elimi tutmustu.

Gecenin 3'ünde mutfağa su içmeye gidiyordum, kapıyı bir açtım. Buuuuum! Öcü gördüm, çok korkunçtu.

Öcü derken nasıl bir şey? Korkunç mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Salonda uyurken enseme sert bir şaplak yeme hissi ile uyandım ve evde tektim o ara, ama harbiden biri enseme vurup kaçmış gibiydi.

Benim var geçen ramazanda tuvalete kalktım uzun yolculuk yani anlarsınız telefona bakıyorum tabii kimse uyanmaz diye rahatım birden kapıya tıklatıldı dedim herhalde kardeşim uyanmış olabilir seslendim ses gelmedi ama gerçi çamaşır makinesı bayağı sesli çalışıyordu sonra çıktım tuvaletten evdeki herkes yatıyor bayağı korkmuştum Allah'tan yarım saat sonra sahur yapcaktık.

Zaten rüyadayken karabasan en güzel yerinde geliyor bir besmele çekiyorsun bir daha gelmiyor.

Biz köydeyiz kuzenim abim ben ikizim (ikizime X kuzenime y abime Z diyelim)annemgil birine ziyarete gitti anneannem ve dedem ile bir akraba herhalde gitmelerinden 30 dk geçmedi y Z
Aradılar vardınızmı falan diye fakat telefon açıldığında bir tekerlek sesi geldi ve kapandı yine aynı gün annemgil gittiğinde ayakkabılar yer değiştirmişti fakat onu belki Z yapmıştır çünkü y bana öyle dedi ve yine aynı gün X ve ben camdan baktığımızda(belki y de olabilir)direğin biraz uzakta ve kırmız iki göz var üstünde uçaklar için falanda yapılmamış.

Bu yaşadıklarım yemin ederimki gerçek.

Uyurken yatağın sol aşağısına bakıp annemi göreceğimi düşündüm. Ondan sonra biraz aynı yere odaklanarak baktım annem oradan bana bakmış gibi oldu. Halüsinasyon gibiydi. Ama bunun olacağını sanki önceden biliyormuş gibi olmak biraz ilginçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…