Yaşanan depremde birçok bina yıkıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben güneydoğu anadolu bölgesinde oturuyorum. Bu gün hiç uyumadım ancak sadece bir deprem olduğunu biliyorum. Demekki Türkiye'nin diğer tarafları acayip şekilde etkilenmiş. Akşam haberlerde umarım vefat eden kimseyi görmeyiz ama bu pek mümkün gibi gözükmüyor.

Maalesef şimdiden çıktı.

Hocam Malatyada 140 bina yıkılmış diyolar. Çok ciddi oldu deprem, kötü haberler artıyor zaman geçtikçe.

Bu büyüklükte en yakın örnek 1939 Erzincan depremi. Yardım imkanları bir tık daha gelişmiş olsa da soğuk aynı soğuk deprem aynı deprem. Binada yıkım dışarıda soğuk ve kar var. Allah o bölgede başta enkaz altında olanlar olmak üzere yardım etsin…

Dostlar ben Hataydayım. Arada hala sallanıyor. İnşallah sizlerde iyisinizdir. Şakası yok lütfen tedbirinizi alıp toplama alanında kalım. Dikkat edin kendinize.

Ben de Kayseri'deyim. Burada da yıkılan bina sanırım yok ama aramalar var. Çok kötü hissedildi gerçekten de. Özellikle depremin merkez illerindeki görüntüler gerçekten korkunç.
Berbattı. Ben de Kayseri'deyim. Hatta bu mesajı şu an arabada yazıyorum. Eve geçmeye korkuyorum. Ailem geçmeyi düşünüyor ama.

Edit: Eve geldik, merdiven dairesinde ve dairelerde alçılar çatlamış. Bir asansör ise depremde kendini bizim katta kilitlemiş, camları kırılmış ve ağırlık betonları düşmüş. Asansörün girişinde alçılar var.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…