Yaşımdan küçük gösteriyorum

Lynburk

Centipat
22 yaşındayım 1 ay sonra 23 yaşına gireceğim ama dışardan bakan beni 17-18 zannediyor ve bu durum benim moralimi çok bozuyor. Üniversiteler açıkken arkadaşlarla türkü bara gittiğimizde kimliğime bakıyorlardı ama arkadaşlarım benden 1-2 yaş küçük olmasına rağmen onlardan kimlik sormuyorlardı çünkü ya yaşlarını gösteriyorlar ya da yaşlarından büyük gösteriyorlar. Lise öğrencilerinin çoğu bile benden büyük gösteriyor. Normalde boyuma göre zayıf biriyim haftaya spora başlamayı düşünüyorum kilo alıp fiziksel olarak kendimi toparlasam az da olsa faydası olur diye düşünüyorum. Sakalım çıksa sakal da bırakacağım o da çıkmıyor. Sizce başka ne yapılabilir? Gerçi bu durumda yapacak çok bir şey yok ama 🙁.

Spora başlayıp sağlıklı şekilde vücudunun olması gereken kiloya ulaşman lazım. Ses tonun ne alemde bilmiyorum ancak kalın ses tipten daha etkilidir. Sesini kalınlaştırarak konuşursan belli bir süre sonra vücudun o tona alışır, o tonda konuşmaya başlarsın.
Hakaret olarak algılama, her şeye gülen, gevşek bir yapın varsa bundan vazgeçmen lazım. Tipin Süleyman Çakır da olsa gevşek adam ortamlarda hiçbir zaman ciddiye alınmaz. İstersen atom fiziğinden bahset yine de takmazlar. Soğuk/serinkanlı ol. Espri iyiyse gül, değilse tebessüm et. Aşırı derecede konuşma, gerektiğinde, ortalama derece konuş. Kendini nasıl satarsan öyle muamele görürsün.
Beden dili kitaplarını al, oku. Beden dilini ve hitabet yeteneğini geliştir.

Şuan iyi bir şey değil ama zamanla avantaja dönüşüyor tabii 😀. Mesela 40 yaşına geldiğinde daha genç gözükeceksin o zaman avantaj oluyor.

Hocam bir çok kişi keşke genç görünsem diye çabalıyor benim şuan yaşım küçük ama sesim borazan gibi konuşmaya utanıyorum.

Hocam bir çok kişi keşke genç görünsem diye çabalıyor benim şuan yaşım küçük ama sesim borazan gibi konuşmaya utanıyorum.
Şuan için küçük göstermenin dezavantajları çok. Mesela ilişki bakımından ele alırsak yaşıtların seni küçük zannediyor ya da yaşıtın olan birinden hoşlanıyorsun ama fiziksel olarak ondan küçük gösteriyorsun bu özgüvenimi de etkiliyor yani.

Eğer boyunuz kısa değilse gerçekten şükretmelisiniz bence boyunuz küçük olduğundan dolayı küçuk göstermeniz problem çünkü bana göre. Sakal gibi durumda masturbasyon azaltmak lazım testosteron depolamak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı