Yaşımdan küçük gösteriyorum

22 yaşındayım 1 ay sonra 23 yaşına gireceğim ama dışardan bakan beni 17-18 zannediyor ve bu durum benim moralimi çok bozuyor. Üniversiteler açıkken arkadaşlarla türkü bara gittiğimizde kimliğime bakıyorlardı ama arkadaşlarım benden 1-2 yaş küçük olmasına rağmen onlardan kimlik sormuyorlardı çünkü ya yaşlarını gösteriyorlar ya da yaşlarından büyük gösteriyorlar. Lise öğrencilerinin çoğu bile benden büyük gösteriyor. Normalde boyuma göre zayıf biriyim haftaya spora başlamayı düşünüyorum kilo alıp fiziksel olarak kendimi toparlasam az da olsa faydası olur diye düşünüyorum. Sakalım çıksa sakal da bırakacağım o da çıkmıyor. Sizce başka ne yapılabilir? Gerçi bu durumda yapacak çok bir şey yok ama 🙁.
bu problemler genelde sporda açığa çıkıyor özelliklede güreşte abim bizim mma kursunda güreşirken çok kolay yeniliyordu ama kendinden 1 2 yaş küçüklerle bire bir gibiyordu maçlar sonra annem babam yani kısaca abiminde aynı problemi vardı sonra 9 eylülde bi doktora gittiler hangi bölüm hatırlamıyom 3 mü 2 persentil mi ne gerilik varmış yani yaşıtlarından 2 3 yaş küçük mesela sen 22 değilsin 19sun öyle düşün hayırlı akşamlar

Son düzenleme:
Aynı durumu bire bir bende yaşıyorum kardeşim yapacak bir şey yok en azından saçım var boyum iyi sesim iyi diyorum kel de olabilirdik o açıdan bak bence en kötüsü kellik :D

22 yaşındayım 1 ay sonra 23 yaşına gireceğim ama dışarıdan bakan beni 17-18 zannediyor ve bu durum benim moralimi çok bozuyor. Üniversiteler açıkken arkadaşlarla türkü bara gittiğimizde kimliğime bakıyorlardı ama arkadaşlarım benden 1-2 yaş küçük olmasına rağmen onlardan kimlik sormuyorlardı çünkü ya yaşlarını gösteriyorlar ya da yaşlarından büyük gösteriyorlar. Lise öğrencilerinin çoğu bile benden büyük gösteriyor. Normalde boyuma göre zayıf biriyim haftaya spora başlamayı düşünüyorum kilo alıp fiziksel olarak kendimi toparlasam az da olsa faydası olur diye düşünüyorum. Sakalım çıksa sakal da bırakacağım o da çıkmıyor. Sizce başka ne yapılabilir? Gerçi bu durumda yapacak çok bir şey yok ama 🙁.

Ustam 22'sinde 35 gibi gösteren insanlar tanıyorum. Bırak genç gözük daha iyi. Yaşlı gözükmenin bir artısı yok. Ha mezun oldun diyelim inşaat mühendisliğini filan bitirdin proje yönetmeye sahaya inip senden daha yaşlı insanlara görev vereyim dersen daha az ciddiye alınırsın belki ama konuşman ile tavırların ile o sorunda çözülür.

Ben 13-14 yaşımda birden boy atmıştım. Uzunum diye insanlar bana bakıyor diye düşünerek rahatsız olmuştum. Fakat boyun atması daha iyi 1.70 adam boyum uzamıyor diye rahatsız 1.90 adamda uzunum diye rahatsız. Sonuçta insansın

Hiç mi sakalın çıkmıyor? Ben 18'im bu seneye kadar sakalım yoktu 15-16 gibi göründüğümü söylüyorlardı sporda, bu sene çenemde sakal uzadı uygun bir şekilde bıyık da bıraktım en azından yaşımı gösteriyorum. Yanlarda hala sakal yok tabi orasi ayrı. Spor yapman da vücudunun büyük durması için daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı