Yaşınızı ters yazın

Sorulan soru ciddi manada bir soru değil ki, (bilgisayarıma virüs girdi, ya da hangi ekran kartını almalıyım vb.)
Ayrıca gayette komikti 🙂. Herkesin aynı mizah anlayışına sahip olması mümkün değil. Arkadaşın esprisini para karşılığı yaptığını sanmıyorum 😃.

Hocam arkadaş aşağıdaki konudaki mesajımı kopyala yapıştır yapmış. Onun için böyle bir durum oldu. Saçma sapan hareketleri var maalesef :(.

Gidin kendi şakalarınıza aynanın karşısında gülün o zaman. Millet soru soruyor. Cevap arıyor. Maalesef sizin gibiler amaçsız amaçsız davranışlar sergiliyor. Anlamıyorum acaba herkesin gülüp para vermesini falan mı bekliyorsunuz bu "şakanın" hayrına.

Sizi kim bu kadar sinirlendirdi hocam? Niye millete çatıyorsunuz. Arkadaş espri yapmamış. Asıl amaçsız sizsiniz bu arada. Kendinize gelin. Burası sizin dertlerinizi çekme yeri değil. Boş düşüncelerinizi, cümlelerinizi kendinize saklayın. Bu mesaja cevap vermeyin sizinle kimse uğraşmak zorunda değil. Yaşınıza başınıza bir bakın öyle cümlelerinizi kurun. 16 yaşında daha yolun başındasınız. Kimsiniz siz bu şekilde insanları yargılıyorsunuz? Paraya çok ihtiyacınız varsa size yardımcı olabilirim. Mesela şu an size kitap okutuyormuş gibi oldu. Para vermenize gerek yok. Saygınızı takının.

Hocam arkadaş aşağıdaki konudaki mesajımı kopyala yapıştır yapmış. Onun için böyle bir durum oldu. Saçma sapan hareketleri var maalesef :(.

5 yaşında sanırsam, bir insan neden böyle saçma sapan hareketler yapar ki?
Hadi bizde yaptık ama bu kadar da değil.

Esprinin de yeri ve zamanı var. Düzgünce uyardım öbür konuda. Kuyruk acısıyla tartışmayı buraya taşıyorsunuz. Bakın bakalım sizin yaptığınız o konudaki espri gerekli mi? Ya da en önemlisi komik mi? Ayrıca ben bu konuda espri bile yapmamışım. Gece gece klavye tuşlarına basmak için sarf ettiğim çabaya değmez hareketleriniz. İyi geceler.

Buyrun

Dosya Ekleri

• ey.png
    ey.png
    2,5 KB · Görüntüleme: 103

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı