Yaşıyor musunuz?

Hocam yani bu ülkenin sorunu değil insanların sorunu bence. Ülkeyi kötülemeye gerek yok diye düşünüyorum. Türkiye güzel bir ülke lütfen kötülemeyelim...
Din hariç güzel bir ülke bence. Din varolduğu sürece güzel bir ülke olamaz benim için. Ne zaman ki devlet yönetimi dinden tamamen uzaklaşır, işte o zaman güzel bir ülke olur bence.

Türkiye'de yaşadığımdan yaşadığımı düşünmüyorum.

Şu an hayatımın en kotu zamanlarindayim. Deprem yaşadim evimiz gitti, okulumun uzama ihtimali kesinleşti,akrabam vefat etti 2023 girdiginden beri guzel haber olmadı anlayacağınız nasil yaşayayım ki.

Yuvarlanıp gidiyoruz be.
Daha kötü günlerimiz olmuştu.
Bu günlere şükür ediyoruz.
Allah beterinden, özellikle de 4 yıl daha yanacak bir sarı ampulden korusun.
Bakalım şu an için yurt içinde okuma planım var. Ama sandık beni mutlu etmezse vizesiz Avrupa'ya gidebiliyorum. Başka bir hayat başka bir çaba içine girebilirim. Mümkün mertebe yurt dışında okumak gibi.
Ama seçim mutlu ederse ülkemde yaşadığıma mutluyum.
(Tabii dertlerimiz var ama şu depremden sonra tüm dertlerim boş gibi hissediyorum. Hatda böyle dertlerim olduğu için bencil...
Adam ölen kızının yardım çığlıklarını dinliyor, kimi enkazda annesini babasını ararken feryat figan ediyor. Bizim dertlerimiz bunların yanında devede kulak kalır. O yüzden dertliyim / üzgünüm deme hakkını kendimde bulmuyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…