Çocukken bu oyunun nasıl yan etkileri olmuştu?
Özellikle bu gibi insanlar ve çocuklar için biz küçükken de akıllı tahtada açardık hatırlıyorumTravma, bilgisayar başındaki kişilerin ne tür rahatsızlıkları var bilemiyoruz. Bu tarz şeylerin tehlikesi çok fazla.
Büyümüş ama yaşlı birine o şakanın yapılamayacağını ergen bile bilir beyni Allah bilir nerde hiç akıl edememişHer gördüğümde tanıyorum bu oyunu, her gördüğümde korkuyorum direkt kapatıyorum.
Eki Görüntüle 2434998
Durdurdum ve kapatacağım, hiç görmek istemiyorum.
Ses mi surat mı korkunç sizce ben çok gördüğüm için hiç tınlamıyorum oyunun amacı zeka strateji sonu böyle bitirmek ilginç olmuş kurban tam odaklandığı için korkmaması imkansızHer gördüğümde tanıyorum bu oyunu, her gördüğümde korkuyorum direkt kapatıyorum.
Eki Görüntüle 2434998
Durdurdum ve kapatacağım, hiç görmek istemiyorum.
Ses kesinlikle.Ses mi surat mı korkunç sizce ben çok gördüğüm için hiç tınlamıyorum oyunun amacı zeka strateji sonu böyle bitirmek ilginç olmuş kurban tam odaklandığı için korkmaması imkansız
Ani sonic patlamasını andıran şekilde gök gürler ya çok şiddetli şekilde jumpsacre de aynı etkiyi yaratıyorSes kesinlikle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.