Yaşlı birine korku şakası yapmak

M3rt0o

Centipat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çocukken bu oyunun nasıl yan etkileri olmuştu?

Her gördüğümde tanıyorum bu oyunu, her gördüğümde korkuyorum direkt kapatıyorum.

1740768946299.png

Durdurdum ve kapatacağım, hiç görmek istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çocukken bu oyunun nasıl yan etkileri olmuştu?

Travma, bilgisayar başındaki kişilerin ne tür rahatsızlıkları var bilemiyoruz. Bu tarz şeylerin tehlikesi çok fazla.

Travma, bilgisayar başındaki kişilerin ne tür rahatsızlıkları var bilemiyoruz. Bu tarz şeylerin tehlikesi çok fazla.
Özellikle bu gibi insanlar ve çocuklar için biz küçükken de akıllı tahtada açardık hatırlıyorum

Her gördüğümde tanıyorum bu oyunu, her gördüğümde korkuyorum direkt kapatıyorum.

Eki Görüntüle 2434998

Büyümüş ama yaşlı birine o şakanın yapılamayacağını ergen bile bilir beyni Allah bilir nerde hiç akıl edememiş

Eki Görüntüle 2434998

Ses mi surat mı korkunç sizce ben çok gördüğüm için hiç tınlamıyorum oyunun amacı zeka strateji sonu böyle bitirmek ilginç olmuş kurban tam odaklandığı için korkmaması imkansız

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı