Yaşlılara Saygı Duymuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saygıyı hak eden yaşlı gerçekten vardır. Bu ülke için senelerce çalışan ve senelerce vergisini ödeyen insana saygı gösteririm ben. Lakin, bu ülke benim sayemde bir yere geldi havasındadır bizdekilerin çoğu. Zaten ağzını açtığı gibi anlarım bunları. Çok da zorlanmam yani. Kişiye göre saygı gösteririm.

Allahtan bizdeki yaşlı nüfus burada böyle şeyler yapmaya yeltenemiyor. Yeltense bile benden önce 20 kişi cevabı yapıştırdığı için sorun çıkmıyor.
 
Bunun suçu yaşlılar değil ki iktidardır şimdi bu dayı seneye milletvekili oldu.
 

Kokuşmuş pislik zihniyetini beğenmediğim için mi ağzım bozuk biri oldum? Şort giyeni tekmeleyen barzoları savunmadığım için mi kötü oldum?

Senin o yobaz değerlerini savunmadığım için ağzı bozuk, nefret kusan ve saygısız bir insan olacaksam evet, öyleyim. Çünkü siz, ancak bundan anlarsınız. Siz güzel sözden ve iyilikten anlamazsınız.

Siz müziğe, sanata, kadına, doğaya, özetle güzel olan her şeye karşısınız. Bu zihniyet için Afganistan'da Taliban rejimi sizin için daha uygun olacaktır.

Bizim size ihtiyacımız yok. Yallah Afgansitan'a.
 
Yürü be
 
Neden karşındaki insanı azarlama gereği duyuyorsun senin ne haddine ? Hem herkes senin görüşünde olmak zorunda değil ama senin zihniyetin böyleyse sen yallah Avrupa ülkelerine.

Arkadaşın da dediği gibi kamera karşısında güzel tiyatro oynuyormuşsun. Gerçek kimliği insanın çok çabuk ortaya çıkıyor. Senin gibi insanlardan bıktım artık.

Bide aynı hakaretleri biz başkasına yazsak 1 yıl ban yeriz, ama sen yapınca bir şey olmuyor ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…