Yatay geçiş başvurusu haksız yere reddedildi

682221

Picopat
Şaka gibi gerçekten. Başvurumdan 3 gün sonra başvurumun onaylandığını söyleyen kurum bugün de reddedildiğini söylüyor. Sebep kısmına eksik belge yazılmış. Halbuki eksik belgem yok. 😀
Ne yapabilirim sizce? Şartları da sağlıyordum.

Gerekli yerlere müracat edeceksiniz hocam, başka yapılacak bir şey yok.
Hocam müracat edeceğim yerin bunlardan farkı yok bence. Bekliyordum böyle bir şey yapacaklarını zira sistemleri sürekli hata veriyordu ve gereksiz birçok bilgi isteniyordu.

Hangi belgenin eksik olduğu söylenmiş mi?
Evet hocam. Ders planı eksikmiş. O da yüklenmişti sisteme. Tuhafıma giden şey niye onaylandıktan sonra reddedildik?

Hocam müracat edeceğim yerin bunlardan farkı yok bence. Bekliyordum böyle bir şey yapacaklarını zira sistemleri sürekli hata veriyordu ve gereksiz birçok bilgi isteniyordu.

Evet hocam. Ders planı eksikmiş. O da yüklenmişti sisteme. Tuhafıma giden şey niye onaylandıktan sonra reddedildik?

Böyle bir şeyi ben de yaşamıştım maalesef. Tüm belgeleri hem sisteme yükleyip hem okula göndermeme rağmen eksik belgeden kabul etmemişlerdi. Tabii önce onaylama sonra reddetme durumu bende olmamıştı. Garipmiş sizinki. Okulu arayıp bilgi edinilebiliyorsa şansını dene.

Babişko Asuman'lardan biri gelmek istemiştir onun yüzünden seni almamışlardır.

Ben de Kars Kafkas üniversitesine yatay geçiş başvurusu yaptım. Başvurum onaylandı 4. Yedek olarak açıklandım. Daha sonra liste güncellendi diyerek yeni liste paylaştılar o listede de 3. Yedektim. Bir hafta sonra yeni bir liste açıkladılar ve başvurumu belge eksik diyerek reddettiler. Dava açacağım ben de. Böyle bir şey olamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı