Yatay geçiş nasıl yapılır?

oguzhansr40

Kilopat
Katılım
1 Temmuz 2017
Mesajlar
1.638
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Haçker
Merhabalar iyi günler. Ben şu anda Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Bilgisayar Programcılığı Bölümünde eğitim görüyorum. Bulunduğum yeri biri yüzünden son 1.5-2 saat kala yaptığım için bir yerleri araştırmadan burayı yazdım. Burayı beğenmememin yanında memleketime uzak olmasından dolayı zorluk çekiyorum. Bu sene iyi kötü bitirdik ama seneye ben yatay geçiş yapmak istiyorum. Geçiş yapmak istediğim üniversite Nevşehir Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi. Ortalamasına baktığımda 2.30 istiyor. Benimkisi ise 3.10. Acaba nasıl bir yol izlemem lazım? Hadi yatay geçiş yaptık diyelim yurt işlemlerini nasıl halledeceğim? Ek olarak kabul edilmedim diyelim okulumda devam edebilir miyim? Aynı şekilde yurtta kalmaya devam edebilir miyim? Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yatay geçiş ile farklı şehirdeki bir üniversiteye geçiş yaparsanız var olan yurt kaydınızı sildirip tekrardan yurt başvurusu yapmanız gerekiyor.
Yatay geçiş için 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuruları Hakkında | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi şu adrese göz atabilirsiniz.
Hocam çok erken yazıyorum farkındayım ama ben vazgeçtim. Yurt çıkmama olasılığı da var. Bu riski göze alamam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı