Yatay geçiş sonrası harç borcu

@OptimyX 3 sene önce fazlasıyla sosyalde bulunuyordum her gün sürekli giriş yapıyordum ve artık bağımlılık gibi bir şey olduğunu düşünmeye başlamıştım ve öyle bir karar aldım daha sonra kullanmamaya başladım.
Yardıma ihtiyacım olduğu vakitlerde buralardayım 3 4 sene önce çocuklugunda verdigi akılla öyle gereksiz de bir açıklama yapma gereği duymuşum :D

@Lee Yubin @642286 @Teru
Harç borcu şimdi de 500TL gözüküyor 9000 gitmiş ama hala iki üniversite kaydı falan yazıyor.
Harç borcu öğrenci işlerine falan mı ödeniyor nasıl oluyor ulaşamıyorum da iki üniversiteye de şaka gibi.

@OptimyX 3 sene önce fazlasıyla sosyalde bulunuyordum her gün sürekli giriş yapıyordum ve artık bağımlılık gibi bir şey olduğunu düşünmeye başlamıştım ve öyle bir karar aldım daha sonra kullanmamaya başladım.
Yardıma ihtiyacım olduğu vakitlerde buralardayım 3 4 sene önce çocuklugunda verdigi akılla öyle gereksiz de bir açıklama yapma gereği duymuşum :D

@Lee Yubin @642286 @Teru
Harç borcu şimdi de 500TL gözüküyor 9000 gitmiş ama hala iki üniversite kaydı falan yazıyor.
Harç borcu öğrenci işlerine falan mı ödeniyor nasıl oluyor ulaşamıyorum da iki üniversiteye de şaka gibi.
Tamamdır hocam :D

@Lee Yubin @642286 @Teru
İki üniversiteye de ulaşamaman çok sıkıntı ulaşman gerek çünkü. :( Harç okulun banka hesabına yatırılır ama gerisi nasıl oluyor bilmiyorum.

Evet, bazı okullar yapmıyor. Yapsalar bir şey olacak sanki...

Bu arada, kendim gibi birisiyle karşılaşmak beni mutlu etti. Daha doğrusu, acının tatlı tebessümü gibi bir şey oldu 😅 @642286

Hocam merhaba ben de MYP ile yatay geçiş yaptım kayıt yaptırdım bugün e-Devlet'te görünmüyor hala kayıt yaptırdığım bölüm sizde de öyle mi oldu bir de bana da böyle harç borcu vs çıktığında nasıl halletmeliyim.

Hocam merhaba ben de MYP ile yatay geçiş yaptım kayıt yaptırdım bugün e-Devlet'te görünmüyor hala kayıt yaptırdığım bölüm sizde de öyle mi oldu bir de bana da böyle harç borcu vs çıktığında nasıl halletmeliyim.
Önceki üniversiteden kayıt sildirdiniz mi?

hayır öyle yaparsam yatay geçiş yapamazmışım üniler kendi arasında yazışma yapıp siliyormuş galiba herkes farklı bir şey söylüyor bende emin olamadım
Öğrenci işleri öyle dediyse siz bir şey yapmayın o zaman. Doğrusunu öğrenci işlerinden öğrenmek gerekiyor. İki üniversiteye de sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı