Yatay geçiş yapmak

202420

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Bülent ecevit üniversitesi 1.sınıfta okuyorum, bugün öğrenci işleriyle görüştüm telefonda. Daha sonra adü öğrenci işleri daire başkanlığıyla görüştüm, (onaylı) olarak istedikleri belgeleri bizzat beü öğrenci işlerinden veya e-Devlet üzerinden istiyor OBS'den kabul etmiyorlarmış yoksa başvurunun reddedileceğini söylediler. Ek olarak Atatürk üniversitesi'ni de düşünüyordum onların öğrenci işleri daire başkanlığıyla görüştüm, OBS üzerinden alınan belgeleri kabul ediyorlarmış ama adü birtakım evrakları kabul etmediğini söyledi. Şu anki üniversitem de "e-Devlet sistemimiz yok, gelirsin daire başkanlığına bizzat elden alırsın" diyor ama başvurular ağustos'ta yapılıyor ve çok uzakta oturuyorum, sırf evraklar için de buraya kadar gelmek de istemiyorum açıkçası. Var mı bir önerisi olan, evrakları bu ay içinde alsam başvuru zamanında red yememe sebep olur mu? Teşekkürler şimdiden.

Çoğu okul son 1 ay içinde alınmış belge istiyor. Onu iyice öğren, belgeleri ona göre teslim et.
Pandemi pratikte bitti. Bu yüzden önceden olduğu gibi çoğu okul gelip bizzat vermeni istiyor. Hep böyleydi, uzun süre de böyle olacak. Online belge teslimine geçen okullar olsa da pek de hızlı geçmiyorlar.
Yatay geçiş zahmetli iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı