KodYazanKuş
Picopat
Daha fazla
Merhaba @KodYazanKuş. Kocaeli Üniversitesi bilgisayar mühendisliği veya Sakarya Üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümünü tercih edip İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa bilgisayar mühendisliği bölümüne mi yatay geçiş yapmayı hedefliyorsunuz?
Merhaba @HoundsOfJustice. Siz bir devlet üniversitesinden daha iyi bir devlet üniversitesine mi yatay geçiş yapmaya çalışıyorsunuz, bir vakıf üniversitesinde tam burslu okurken daha iyi bir devlet üniversitesine mi yatay geçiş yapmaya çalışıyorsunuz yoksa bir vakıf üniversitesinde %50 burslu okurken daha iyi bir devlet üniversitesine mi yatay geçiş yapmaya çalışıyorsunuz?
Koaeli-Sakarya'dan Akdeniz düşünüyordum. Bu sabah bu videoyu izledim ve tamamen tıpa döndüm. Adam sabancı'da okuyor ve staj bulmakta zorlanmış. Ben başarısız olmam, ama bu kadar rekabet benim doğama aykırı. Bir 5 yıl önceki piyasayla şimdiki aşırı farklı. Önce tıpları yazarım, sonra bilgisayarları, ve en sona belki diş hekimliği kondururum. Benim ilgilenmem gereken bir de kız kardeşim var. Bir hayalin peşine düşemem. Kardeşime güvenli bir ortam sağlamalıyım. Ne olursa olsun abisinin onun yanında olduğunu ve yardıma hazır olduğunu bilmeli.
Erkek olmanın zararları, sorumluluklarımız kendimizden de büyük.