"Yatırım Tavsiyesi Değildir" saçmalığı

• Konuyu başlatan kade
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2.885
Dalga geçiyorum ama ben üniversitedeyken bitcoin cok ucuzdu. Bilen bile yoktu. O zaman yanlışlıkla 10 TL'lık alsaydım şimdi zengindim.
2011 yılında üniversitede oda arkadaşım çok başımın etini yedi, okul bittiği halde yetmedi 2013 yılında daha da fazla yüklendi ama dinlemedim. Bazı insanlar (mesela ben) konu maddi birimler ve değerlenmeleri olunca vizyonsuz oluyorlar işte. Yapacak bir şey yok. Biz insanlar o kadar şizofreniz ki fiziksel olmayan bir şeye bile değer verebiliyoruz, bunu anlayabilecek kadar kafayı kıramadım galiba. :D

O arkadaşım şu anda nerede mi? Miami'de şirketi var, Amerikalı bir mankenle evli ve deniz kenarında villada yaşıyor. Gerçi benim durumum da fena değil, şikayet edersem ayıp olur ama arkadaşımın olduğu durumu düşününce vizyonlu adammış helal diyorum. :D

2011 yılında üniversitede oda arkadaşım çok başımın etini yedi, okul bittiği halde yetmedi 2013 yılında daha da fazla yüklendi ama dinlemedim. Bazı insanlar (mesela ben) konu maddi birimler ve değerlenmeleri olunca vizyonsuz oluyorlar işte. Yapacak bir şey yok.

O arkadaşım şu anda nerede mi? Miami'de şirketi var, Amerikalı bir mankenle evli ve deniz kenarında villada yaşıyor. Gerçi benim durumum da fena değil, şikayet edersem ayıp olur ama arkadaşımın olduğu durumu düşününce vizyonlu adammış helal diyorum. :D
''He maluk biz mal, süzme maluk biz hacu''. Ben üniversitedeyken oyun için anahtar alıyordum. Kredi kartım oldugu ıcın forumlarda üstüne %100 kar koyarak yabancı sitelerden hile alıp Türklere satıyordum. Wolftem oynu için. Bayilik bile acacaktım. Olmadı. Bitcoin diye bir şey duydum da çok almadım nedense. Teamspeak'te eskiden teamspeak diye bir şey vardı. Oyuncular orayı kullanırdı. Bir tane arkadaş vardı. Bağsur olmuştu dedi. Bu kadar hile satıyorsun inşallah sende olursun. Sonra bende bağsur oldum. Herneyse burası konuyla alakasız. Allah'ın belası dedi bitcoin alalım dedim yok. Ama o almıştı. Şimdi İstanbul'un yarısı onundur herhalde.

@.I.N.И.A. 2 sene önce 22, bu sene 30 ve 46, geçen sene de 38 yaşında olduğunuz için zaman kayması normaldir. Mezuniyet ne zaman? “Bitgoyin daha beş para etmezken almadım, çok pişmanım yeenim” hikayelerine versiyon kattınız, helal olsun.
He, ya! Zaman çok hızlı geçiyor. Wolfteam zamanları güzeldi ya. İnsanlar çok bozuldu. 🤷‍♀️

Hadi kripto sözlük kanalı gibi ince bilgiler verip karşıdakine işaret fişeği atsa neyse de hiçbir dayanağı olmadan Dogecoin aldırmaya çalışmak akıl karı değil.
Bu arada Dogecoin'e kesinlikle hoş bakmıyorum, ben yatırımımı chz, ETH, ltc, xlm, Dot'a yatırımımı yapıyorum, mesuliyet sizindi, saygılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı