Yattığım yerden kalkınca başım dönüyor

Ahmet'S

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-6700 ASUS RX 570 8GB OC
Meslek
Öğrenci
Merhabalar dün sabah iki poğaça yedim. Öğlende de zurna dürüm gömdüm yanına ayran. Akşam üstü sahlep ve çay içtim. Kısaca dershanedeydim ve dışarıdaydım akşam eve geldim. Spor yapmaya başladım. Spor yaparken kendimi zorlamış olabilirim nefessiz kaldım biraz ve başım hafif dönmeye başladı.Spor bittikten sonra büyük tuvaletimi yapmak üzere tuvalete gittim. Büyük tuvaletim gereği haliyle kendimi zorlarken başıma ağrı girdi.Baya ağrıdı kafamı ovalayıp durdum.Ağrı bittikten sonra baş dönmesi başladı ama kendimi sarhoş gibi hissediyorum. Sonrasında tuvaletimi bitirip kalktım. Ve bi kaç dakika sonra bitmeyen baş dönmem sayesinde kustum. Kusarken sadece su çıktı. Spor yaparken su içtim ondan diye düşünüyorum. Sonra odama geçtim uzandım. Spor yaptığım için terliydim. Kendimi duşa atayım dedim. Duşa gitmeden önce D ile B vitamini aldım. Tam duşa girerken lavaboya bir daha kustum. Gene aynı görüntü vardı.Sadece su atıyordum. Duşa girdim çıktım kurulandım. Ve yatağa yattım birşeyler yemeye çalıştım. Sonra biraz toparladım. Yattığım yerden başım dönmüyordu. Ama kafamı sadece kafamı bir yerden kaldırınca başım aşırı dönüyor. Hep yatıyorum dünden beri. Uyudum uyandım geçmedi. Bu yazıyı da yazarken hâlen yatıyorum. Bana ne olmuş olabilir? Veya bu durum nasıl geçer?

Merhabalar dün sabah iki poğaça yedim. Öğlende de zurna dürüm gömdüm yanına ayran. Akşam üstü sahlep ve çay içtim. Kısaca dershanedeydim ve dışarıdaydım akşam eve geldim. Spor yapmaya başladım. Spor yaparken kendimi zorlamış olabilirim nefessiz kaldım biraz ve başım hafif dönmeye başladı.Spor bittikten sonra büyük tuvaletimi yapmak üzere tuvalete gittim. Büyük tuvaletim gereği haliyle kendimi zorlarken başıma ağrı girdi.Baya ağrıdı kafamı ovalayıp durdum.Ağrı bittikten sonra baş dönmesi başladı ama kendimi sarhoş gibi hissediyorum. Sonrasında tuvaletimi bitirip kalktım. Ve bi kaç dakika sonra bitmeyen baş dönmem sayesinde kustum. Kusarken sadece su çıktı. Spor yaparken su içtim ondan diye düşünüyorum. Sonra odama geçtim uzandım. Spor yaptığım için terliydim. Kendimi duşa atayım dedim. Duşa gitmeden önce D ile B vitamini aldım. Tam duşa girerken lavaboya bir daha kustum. Gene aynı görüntü vardı.Sadece su atıyordum. Duşa girdim çıktım kurulandım. Ve yatağa yattım birşeyler yemeye çalıştım. Sonra biraz toparladım. Yattığım yerden başım dönmüyordu. Ama kafamı sadece kafamı bir yerden kaldırınca başım aşırı dönüyor. Hep yatıyorum dünden beri. Uyudum uyandım geçmedi. Bu yazıyı da yazarken hâlen yatıyorum. Bana ne olmuş olabilir? Veya bu durum nasıl geçer?

Normaldir hocam kendinizi biraz fazla zorlamışssınız gibi geldi bana.

Merhaba dün sabah iki poğaça yedim. Öğlende de zurna dürüm gömdüm yanına ayran. Akşam üstü sahlep ve çay içtim. Kısaca dershanedeydim ve dışarıdaydım akşam eve geldim. Spor yapmaya başladım. Spor yaparken kendimi zorlamış olabilirim nefessiz kaldım biraz ve başım hafif dönmeye başladı. Spor bittikten sonra büyük tuvaletimi yapmak üzere tuvalete gittim. Büyük tuvaletim gereği haliyle kendimi zorlarken başıma ağrı girdi. Bayağı ağrıdı kafamı ovalayıp durdum. Ağrı bittikten sonra baş dönmesi başladı ama kendimi sarhoş gibi hissediyorum. Sonrasında tuvaletimi bitirip kalktım. Ve birkaç dakika sonra bitmeyen baş dönmem sayesinde kustum. Kusarken sadece su çıktı. Spor yaparken su içtim ondan diye düşünüyorum. Sonra odama geçtim uzandım. Spor yaptığım için terliydim. Kendimi duşa atayım dedim. Duşa gitmeden önce D ile b vitamini aldım. Tam duşa girerken lavaboya bir daha kustum. Gene aynı görüntü vardı. Sadece su atıyordum. Duşa girdim çıktım kurulandım. Ve yatağa yattım bir şeyler yemeye çalıştım. Sonra biraz toparladım. Yattığım yerden başım dönmüyordu. Ama kafamı sadece kafamı bir yerden kaldırınca başım aşırı dönüyor. Hep yatıyorum dünden beri. Uyudum uyandım geçmedi. Bu yazıyı da yazarken hâlen yatıyorum. Bana ne olmuş olabilir? Veya bu durum nasıl geçer?

Yaptığınız spor vücudu fazla zorlamış olabilir. Bir tansiyonunuzu ölçün geçmezse bir doktora görünün.

Yaptığınız spor vücudu fazla zorlamış olabilir. Bir tansiyonunuzu ölçün geçmezse bir doktora görünün.
@Abuzittin1907 Tansiyon aleti yok evde ya ama evdekiler gelince bir şeyler ayarlatmaya çalışırım

Normaldir hocam kendinizi biraz fazla zorlamışssınız gibi geldi bana.
@ildewild şöyle söyleyeyim daha önce spor yapıyordum ve tekrar başladım spora. Evde yapıyorum sadece dumbell ile ve tam 1 hafta oldu son sporum da da başım dönüyordu ama orda tuvalet olayı yoktu.Bu kez tuvalete gittim kendimi ordada zorladım ve kaldıramadım diye düşünüyorum. Bilmiyorum ilk defa olduğu için pek bir bilgim yok.

@Abuzittin1907 tansiyon aleti yok evde ya ama evdekiler gelince bir şeyler ayarlatmaya çalışırım.

@ildewild şöyle söyleyeyim daha önce spor yapıyordum ve tekrar başladım spora. Evde yapıyorum sadece dumbell ile ve tam 1 hafta oldu son sporum da da başım dönüyordu ama orada tuvalet olayı yoktu. Bu kez tuvalete gittim kendimi orada da zorladım ve kaldıramadım diye düşünüyorum. Bilmiyorum ilk defa olduğu için pek bir bilgim yok.

Yakında eczane varsa orada ölçebilirler tansiyon aletleri varsa. Tekrardan başlayalı 1 hafta olduysa normaldir diye düşünüyorum bende de oluyor ara sıra futbol oynadıktan sonra. Ama dediğim gibi geçmezse, ağırlaşırsa bir doktora görünün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı