Sitedeki soruları çözdüm lakin birçok sürüm çıktı karşıma, Lubuntu, OpenSUSE, Zorin OS gibi. Bana tavsiye edebileceğiniz bir dağıtım var mı?
En ustte cikan hangisi? Ben Linux Mint Xfce oneririm.
Sitedeki soruları çözdüm lakin birçok sürüm çıktı karşıma, Lubuntu, OpenSUSE, Zorin OS gibi. Bana tavsiye edebileceğiniz bir dağıtım var mı?
Linux ile bilgisayarinizi canlandirip onu winzort eziyetinden kurtarmis olursunuz.
Hangi dağıtımı secmeniz gerektigini su siteden öğrenebilirsiniz. Türkçeyi secin ve sorulari kendinize gore yanitlayin.
![]()
Distrochooser
The Distrochooser helps you to find the suitable Linux distribution based on your needs!distrochooser.de
Büyük ihtimal yanlış dağıtımı kurdunuz (örneğin: Kali linux) ve bundan dolayı Linux'a çamur atıyorsunuz. Yazılım için evet Linux şart değil ama daha iyidir. Açık kaynak kodlu olduğu için kendini geliştirebilceği çok iyi bir ortam var. Bu sisteme kurulacak iyi bir Xfce dağıtım (örneğin: Linux Mint Xfce) ile bu PC hayata geri döner. Winzort'un saçma sapan telemetrileri, güncelleme hataları ve zorlamaları ile uğraşmadan özgürce bir kullanım elde eder.
Ben kurduğumda bilgisayar ölmüştü. Nerede hata yaptım onu bilmiyorum. Şu an önüme getirseler yüzüne bakmam. Çocukluk hevesi diye siber güvenlik için indirmiştim.
Ben kurduğumda bilgisayar ölmüştü. Nerede hata yaptım onu bilmiyorum. Şu an önüme getirseler yüzüne bakmam. Çocukluk hevesi diye siber güvenlik için indirmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.