Yavaş şarj dolma sorunu

Berkay Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün yurttan döndüm. Evimde telefon yavaş şarj oluyor, geçen hafta öyle bi problem yoktu. Acaba şarj aletimde mi problem oluştu yoksa evin elektriği ile mi alakalı? Şarja takmadan önce hızlı boşalma sorunu yoktu. Yani bütün gün oyun oynadım neredeyse iyi idare etti. Zaten takmadan önce kapatıp açtım telefonu. Ama şimdiye dolması gerekirken %40 civarında. Problem ne olabilir? Evde çalışan diğer elektrikli aletlerde problem gözükmüyor ve denediğim 3 farklı prizde telefonum yavaş şarj oluyor.

Edit: Telefonum daha 2 haftalık note 3.

1. Çözdüm teşekkür ederim yorumun için. Herkes de olmamakla birlikte telefonun prizi usb olarak görmesinden kaynaklanan kronik bir sorunmuş. Samsung problemi yine tabii ki. Usb'nin iki tarafını da çıkarıp taktım düzeldi. Batarya dolması ve boşalması konusunda çok memnunum cidden ben de. 1 saatte dolup bütün gün oyun oynamama rağmen günü çıkarıyor. Zenfone'un 2 katı neredeyse.

Problemleri yok değil. Şimdiden galeriye geç girmeye falan başladı. Klavye problem çıkarıyordu google klavyesine geçtim. Sonumuz hayrolsun.

Başlığa girmeden önce hızlı şarj dolumu istiyorsan Note 3 almanı tavsiye edecektim zaten telefonun Note 3'müş nasıl böyle bir sorun olmuş diye hayret ettim sorunu çözmüşsün neyse ki. : )

Note 3'ün en sevdiğim özelliği USB 3.0 teknolojisi sayesinde hemen şarj olması.

Galeriye neredeyse her android geç girer, android telefonu olan arkadaşlar bu şikayeti dile getirdiklerinde şaşırmıyorum artık :) Bu sorunun sebebi, cihazın galerideki fotoğrafların önizlemelerini, ön yüklemesini yapması. Bu sayede siz Galeriye girince fotoğraf önizlemelerini görür ve daha stabil şekilde galeriye göz atabilirsiniz. Yani cihaz, galeriyi açtıktan sonra değil de, açmadan önce hazırlıyor. Android de o kadar da stabil bir işletim sistemi olmadığından, böyle bir gecikme çok normal. Telefonun hayırlı olsun bu arada.

Arkasaşlar benim general mobile 4 g sarj hic olmuyor nerdeyse cok az oluyor bir gun once oyle degildi sabahtan aksama ℅ 28 oluo bazende normale donuo

Bana yardımcı olabilcek varmı tabletim samsung galaxy tab3 lite 4 saattir şarjda hala 77 format attım düzelmedi bugün 5 saat şarjda durdu 57 doldu lütfen yardım edin :cry::cry:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı