Yavaş ve İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na destek

Kemal dede gibi diktatör görmedim ben. Herif işgal kuvveti gibi.
Bu şekilde düşünüyorsanız sandıkta CHP'yi cezalandırmanız gerekiyor. Oy filan vermeyin kardeşim bırakın akılları başlarına gelsin. "Ya yok olmaz öyle şey, oy vermem gerekiyor" derseniz daha çooook çekersiniz. Olan zaten olmuş olması mı kalmış? Bu saatten sonra CHP'nin seçmen tarafından sandıkta cezalandırılması gerekiyor. Bunu eski bir CHP seçmeni olarak söylüyorum. CHP'yi boykot edin. Gerekçe: CHP genel müdürünün hırsları ülkeden daha önemli olması, halkın isteklerine göz yumması, başarısızlıkları vb. Anket sonuçları ortada kim istiyor Kılıçdaroğlu'nu? Arkadaş baya baya diktatör çıktı hayır gitmiyor da... Unutmayın, patron biziz bu insanları biz vatandaşlar seçiyoruz. Biz yetki veriyoruz... O halde yapılacak bellidir.

Bir büyük solcu ağabeyimiz ya da amcamız dedi ayar çekmişler. Kılıçlar reise destek çıkıyoruz. Dedim ki; "Bende dividarda aksini söyleyeceğim :D Kısaca güzel insanlar bunların hepsi hoşgörü göstergesi. Türkiye 3. dünya ülkesi telefonla talimat alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendisi bağımsız aday olsa kılıçdaroğlundan fazla veya en kötü ihtimalle onunla eşit oy alacak kadar sevilen birinin neden başka birinin gölgesinde kalma gibi amaç güttüğünü anlamış değilim.

O iş o kadar kolay olmuyor be hocam. O adamlar oraya elini kolunu sallayarak gelmiyor. Biri İBB biri abb başkanı bu mevkiler kolay ulaşılabilecek mevkiler değil ve CHP çatısı altında bu mevkilerde bulunuyorlar. Bir tarafta partinin genel başkanı bir tarafta belediye başkanları tabii ki genel başkanlarının sözü ağır basar. Riske atılacak bir mevki değil işleyişleri de yerinde kendi yönettikleri yerde sevilen başkanlar şu anda aday olmaları için başka parti çatısı altından adaylıklarını sunabilirler. Bu neye sebep olur derseniz ilk olarak ihanet etti diyen bir kesimin ortaya çıkmasına sebep olur ve eğer ki kazanamazsa hem mevkisinden olur hem de dalga konusu olur. Yorumları okudum çok güldüm bu iki adamı suçlayanlar var yok unutmayacağız bunu falan ya bir kendinize gelin sirkelenin bu lise sınıf başkanı seçimi değil. Bu adamları suçlamak yerine zamanında biz koltuk sevdalısı olmayacağız deyip şu an lafını anında çiğneyen diktatör dedeyi suçlayın.

Bu şekilde düşünüyorsanız sandıkta CHP'yi cezalandırmanız gerekiyor. Oy filan vermeyin kardeşim bırakın akılları başlarına gelsin. "Ya yok olmaz öyle şey, oy vermem gerekiyor" derseniz daha çooook çekersiniz. Olan zaten olmuş olması mı kalmış? Bu saatten sonra CHP'nin seçmen tarafından sandıkta cezalandırılması gerekiyor. Bunu eski bir CHP seçmeni olarak söylüyorum. CHP'yi boykot edin. Gerekçe: CHP genel müdürünün hırsları ülkeden daha önemli olması, halkın isteklerine göz yumması, başarısızlıkları vb. Anket sonuçları ortada kim istiyor Kılıçdaroğlu'nu? Arkadaş baya baya diktatör çıktı hayır gitmiyor da... Unutmayın, patron biziz bu insanları biz vatandaşlar seçiyoruz. Biz yetki veriyoruz... O halde yapılacak bellidir.
Yazdıklarından nerenin adamı olduğun çok rahat anlaşılıyor, çünkü aklı başında olan hiç kimse muhalefeti cezalandırmak gibi bir şeyden ülke şu durumdayken bahsetmez. Bu seçimi de kazanamazlarsa zaten cezalandıracak durumda falan olmayacağız, Kılıçdaroğlu'nun istenmeme sebebi 3 aday içinde en az oyu alan olması, şu anda 2. turda tuvalet terliği bile çıksa basmamız gerekiyor, önce kazandıracağız ama bir sonraki seçimde cezalandıracağız, bu kadar basit. Hiç öyle "fikrine katılmayan herkesi karşı taraftan ilan ediyorsun" ayaklarına da girme, bu durum senin için geçerli değil, ne yapmaya çalıştığın açıkça belli.

Akşener en başından KK adaylığına tepki göstermeliydi. Tam son düzlüğe girmişken birlik beraberlik zamanıyken, birden tüm muhalefeti 100 parçaya böldü. Gösterdiği tepki haklı bir tepki ama geç ve bazılarının ekmeğine yağ sürecek bir tepki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı