Bu şekilde düşünüyorsanız sandıkta CHP'yi cezalandırmanız gerekiyor. Oy filan vermeyin kardeşim bırakın akılları başlarına gelsin. "Ya yok olmaz öyle şey, oy vermem gerekiyor" derseniz daha çooook çekersiniz. Olan zaten olmuş olması mı kalmış? Bu saatten sonra CHP'nin seçmen tarafından sandıkta cezalandırılması gerekiyor. Bunu eski bir CHP seçmeni olarak söylüyorum. CHP'yi boykot edin. Gerekçe: CHP genel müdürünün hırsları ülkeden daha önemli olması, halkın isteklerine göz yumması, başarısızlıkları vb. Anket sonuçları ortada kim istiyor Kılıçdaroğlu'nu? Arkadaş baya baya diktatör çıktı hayır gitmiyor da... Unutmayın, patron biziz bu insanları biz vatandaşlar seçiyoruz. Biz yetki veriyoruz... O halde yapılacak bellidir.Kemal dede gibi diktatör görmedim ben. Herif işgal kuvveti gibi.
Kendisi bağımsız aday olsa kılıçdaroğlundan fazla veya en kötü ihtimalle onunla eşit oy alacak kadar sevilen birinin neden başka birinin gölgesinde kalma gibi amaç güttüğünü anlamış değilim.
Yazdıklarından nerenin adamı olduğun çok rahat anlaşılıyor, çünkü aklı başında olan hiç kimse muhalefeti cezalandırmak gibi bir şeyden ülke şu durumdayken bahsetmez. Bu seçimi de kazanamazlarsa zaten cezalandıracak durumda falan olmayacağız, Kılıçdaroğlu'nun istenmeme sebebi 3 aday içinde en az oyu alan olması, şu anda 2. turda tuvalet terliği bile çıksa basmamız gerekiyor, önce kazandıracağız ama bir sonraki seçimde cezalandıracağız, bu kadar basit. Hiç öyle "fikrine katılmayan herkesi karşı taraftan ilan ediyorsun" ayaklarına da girme, bu durum senin için geçerli değil, ne yapmaya çalıştığın açıkça belli.Bu şekilde düşünüyorsanız sandıkta CHP'yi cezalandırmanız gerekiyor. Oy filan vermeyin kardeşim bırakın akılları başlarına gelsin. "Ya yok olmaz öyle şey, oy vermem gerekiyor" derseniz daha çooook çekersiniz. Olan zaten olmuş olması mı kalmış? Bu saatten sonra CHP'nin seçmen tarafından sandıkta cezalandırılması gerekiyor. Bunu eski bir CHP seçmeni olarak söylüyorum. CHP'yi boykot edin. Gerekçe: CHP genel müdürünün hırsları ülkeden daha önemli olması, halkın isteklerine göz yumması, başarısızlıkları vb. Anket sonuçları ortada kim istiyor Kılıçdaroğlu'nu? Arkadaş baya baya diktatör çıktı hayır gitmiyor da... Unutmayın, patron biziz bu insanları biz vatandaşlar seçiyoruz. Biz yetki veriyoruz... O halde yapılacak bellidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.