Yavaş ve İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na destek

Bunlar zannediyor ki, akp iktirdan düştükten sonra, ülke refaha kavuşacak, emin olun daha beter duruma düşebiliriz. Özellikle KK cumhurbaşkanı olursa, dış politikada ne yapıcak çok merak ediyorum. Ukranya-Rusya savaşında, akşener dedi, Rusyaya yaptırım uygulayalım dedi, yaptırım uygulasaydık, yüksek ihtimal bizede doğal gaz gelmeyecekti. Ecevitin muthiş fotoğrafı aklıma geliyor, aynı senaryo KK'nında fotoğrafını çeker atarlar. Yazılacak çok şey var.
Yenilgiyi kabul ediyorsunuz yani...

Yavaş ve İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na destek verdi çünkü;

Kendilerini aday olarak gösterseler ve seçilmeseler, Chp'den uzaklaştırılacakları için her ikisinin de siyasi hayatları bitecekti.

Ancak Kılıçtaroğlu'nu desteklediklerini söyledikleri anda benim için her ikisi de bitmiştir.

Demek ki; vatan, millet, sakarya, sadece söylemden ibaretmiş. Önemli olan milletin sorunları, Akp'nin gitmesi vs. değil, bunların siyasi kaygılarıymış.

Her biri, bir diğerinin lacivertiymiş demek ki, yokmuş bunların birbirinden farkı.
Edep yahu!
Düne kadar iki ismi ilahlaştıranlar bugün halkı satanlar yerine ilkeli duruş sahibi insanlara çemkiriyor.

Yavaş ve İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na destek verdi çünkü;

Kendilerini aday olarak gösterseler ve seçilmeseler, Chp'den uzaklaştırılacakları için her ikisinin de siyasi hayatları bitecekti.

Ancak Kılıçtaroğlu'nu desteklediklerini söyledikleri anda benim için her ikisi de bitmiştir.

Demek ki; vatan, millet, sakarya, sadece söylemden ibaretmiş. Önemli olan milletin sorunları, Akp'nin gitmesi vs. değil, bunların siyasi kaygılarıymış.

Her biri, bir diğerinin lacivertiymiş demek ki, yokmuş bunların birbirinden farkı.
Zaten bitecek ikisinin siyaset hayatı? sen sanıyor musun kazandıktan sonra bunlar devam edecek.

Sabah açılan konuya yazdım yine yazacağım. Adam yine kazandı.

Bugün RTE'nin 20 yıldır iktidarda olmasının sebebini tam olarak anladım ve doğruladım. Bizde bu muhalefet olduğu sürece ne baştaki parti değişir, ne de iktidar değişir. Bunun tek sebebi iktidarın başarısı değil, muhalefetin başarısızlığıdır. Oyları bölmekten başka bir şey yapmıyorlar.

Ülke bu durumdaysa hata muhalefette diyenlere karşı çıkıyordum cidden muhalefette de büyük hata varmış.

Ülke bu durumdaysa hata muhalefette diyenlere karşı çıkıyordum cidden muhalefette de büyük hata varmış.
Ne sandınızya ? mesele önceki seçimlerde %52-54 AKP'ye veren seçmenden oy almak.
Aksi halde orjinal Bahçelinin dediği gibi muhalefet kendi sahasında bölme ve çıkarma yapıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne sandınızya? Mesele önceki seçimlerde %52-54 AKP'ye veren seçmenden oy almak.
Aksi halde orijinal bahçelinin dediği gibi muhalefet kendi sahasında bölme ve çıkarma yapıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kk imkanı yok AKP seçmeninden oy alamaz. Deva ve gelecek taş çatlasın toplam 4 oy alır AKP'den. O yüzden fikrim değişti işte ülke bu durumdaysa iktidar kadar olmasa da muhalefet de suçlu diye.

Kk imkanı yok AKP seçmeninden oy alamaz. Deva ve gelecek taş çatlasın toplam 4 oy alır AKP'den. O yüzden fikrim değişti işte ülke bu durumdaysa iktidar kadar olmasa da muhalefet de suçlu diye.
Bu seçimin profili 2014 seçimine benziyor, en büyük farkı 2 turlu olması, o seçimde seçmenin %25 bunlara kızıp sandığa gitmedi, eğer Muharrem İnce iyi giderse %25 kararsızlardan ve diğerlerinden destek alır, eğer düzgün giderse ilk turda oyumu ona veririm. İkinci turda Ekmelettine bile verdim, bunada veririm yeterki şu saltanat düzeni azda olsa değişsin.
Edep yahu!
Düne kadar iki ismi ilahlaştıranlar bugün halkı satanlar yerine ilkeli duruş sahibi insanlara çemkiriyor.
Hocam İmamoğlu ve Yavaşın kendi bileceği şeydir ama 2014 de tabanı Büyükerşen derken kime sordu da Ekmelettini bela etti ? Kılıçdaroğlu 1 senedir toplantı yapıp durdu ve en sonunda ben dedi, yani ülkenide adam kalmamış, komedyenler bile olacakların filmini önceden yapıyor.

Bu seçimin profili 2014 seçimine benziyor, en büyük farkı 2 turlu olması, o seçimde seçmenin %25 bunlara kızıp sandığa gitmedi, eğer Muharrem İnce iyi giderse %25 kararsızlardan ve diğerlerinden destek alır, eğer düzgün giderse ilk turda oyumu ona veririm. İkinci turda Ekmelettine bile verdim, bunada veririm yeterki şu saltanat düzeni azda olsa değişsin.

Hocam İmamoğlu ve Yavaşın kendi bileceği şeydir ama 2014 de tabanı Büyükerşen derken kime sordu da Ekmelettini bela etti ? Kılıçdaroğlu 1 senedir toplantı yapıp durdu ve en sonunda ben dedi, yani ülkenide adam kalmamış, komedyenler bile olacakların filmini önceden yapıyor.

Hocam bunlar önemli değil gerçekten. Önemli olan soru şu: Bay Kemal ikinci tura kalırsa iyi partili seçmen destek verecek mi? Meral bu durumda bay kemale destek isteyebilecek mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı