Yavaş ve İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na destek

Hocam her seçim sandığında her partiden adam olmuyor mu? Bu adamların boş oyları kendilerine attığına dair iddia var.
Sandıklarda çok eskiden görev yapmıştım, hatta görev yaptığımda Ekmelettin bile piyasada yoktu, sandıklarda çoğu partiden görevli olsada satılmış alçaklar oluyor. Hangi partiye atarsa atsın sandıkta film çeviren alçaktır. Bazı sandıklara bazı partiler görevli koymuyor ve sandık başkanıda bunlardansa çok fena olabiliyor. Mesela sandık görevlisi yaşlıya yardım ediyorum ayağına kendi partisine oy atabiliyor, bu seçimde 200 bin civarı sandık olacaktır ve her seçimde 10 tane yaşlının oyunu çalsan 2 milyon fark atarsın. 2 milyon oy + %3 seni leri geçirirken karşı tarafı geriletiyor, boşuna trafolara kediler girmiyor yada 13 milyon yabancı alınmıyor, sadece 2 milyon yabancı oy atsa al sana bir %3 daha, uzun lafın kısası Erdoğan ekibini iyi organize ediyor, kuyumcu hassasiyetinde iş yapıyor.

Önemli olan halkın iradesidir. Liderler, ancak parti kadrolarına hükmedebilir. Her liderin gücü mutlak olsa hiçbir partinin oyu değişmez.
Seçim süresince meydanlarda yalnız kalacak, medyada yeterince yer bulamayacak, bulduğunda da iki taraftan da eleştiriler alacak, 6-7 partinin beslendiği dar bir tabanda İyi Parti'nin başarılı olabilmesi de bu tabanı konsolide edebilmesi de mümkün değil.
Zaten önemli bir istifa süreci ve kan kaybı yaşıyor. Yaptığı harakiriyi açıklayabileceği hiç kimse yok. Kadrolarını bile kaybediyor.
Velhasıl-ı kelam kendi oyu ve etrafında kalan kadronun oyundan başka kimsenin oyunu ipotek altına alamaz. Halk kimde umut görürse ona oyunu verecektir. 2/3 Bay Kemal'e, 1/3'ü RTE'ye veya başka bir adaya oy verebilir.
Evet hocam ben iyi parti seçmeninin bir kısmının RTE'ye oy vereceğini düşünüyorum. Bu oran ne olur, öngöremiyorum. Kaygım bu.

Evet hocam ben iyi parti seçmeninin bir kısmının RTE'ye oy vereceğini düşünüyorum. Bu oran ne olur, öngöremiyorum. Kaygım bu.
Partiler arası ufak takaslar olsada durum değişmez, önemli olan her kesimden oy alacak adayı çıkartmaktır. Ülke ne kadar refah seviyesi yükselirse yükselsin bunun böyle olması vatandaşın lehinedir.

İBB seçimleri öncesinde İnceciler İmamoğlu'nun adaylığına da karşı çıkmıştı.

20230305_015523.png

Yavaş çıksaydı kesinlikle kazanırdı.
Bakalım yeni bir sistem deneyecekler, Akşener'e helal olsun, kim ne derse desin, bunları yola getiriyor. Umarım Yavaş ve İmamoğlu ön planda çalışmaları yaparlar yoksa Kılıçdaroğlunun kürsü performansı düşük, hem seçim kazanmış kadroların ön plana çıkması seçmeni daha iyi ikna eder. Erken seçim de kesinlikle olmamalıdır, kimse Anayasanın üzerinde değildir, yasaların gücünü ön plana çıkartmak lazım, bu yeni gelenlerede bir uyarıdır, millet indirmezse Anayasa indirir.

@M5Sakarya sevindin mi :)

Son düzenleme:
Bakalım yeni bir sistem deneyecekler, Akşener'e helal olsun, kim ne derse desin, bunları yola getiriyor. Umarım Yavaş ve İmamoğlu ön planda çalışmaları yaparlar yoksa Kılıçdaroğlunun kürsü performansı düşük, hem seçim kazanmış kadroların ön plana çıkması seçmeni daha iyi ikna eder. Erken seçim de kesinlikle olmamalıdır, kimse Anayasanın üzerinde değildir, yasaların gücünü ön plana çıkartmak lazım, bu yeni gelenlerede bir uyarıdır, millet indirmezse Anayasa indirir.

@M5Sakarya sevindin mi :)
Yola getiriyor değil de tıpış tıpış geri geldi demek daha doğru olur 😅 Peki bu yaptığı zamansız ve yersiz çıkışla verdiği zarar ne olacak? Hem kndini rezil etti hem de başkanların imajına zarar verdi az veya çok. Çok gereksiz bir işti haftasonu yaptığı fevri davranış. Hakaret ettiği liderlerin elini sıkıp masaya utanmadan geri döndü.

Yola getiriyor değil de tıpış tıpış geri geldi demek daha doğru olur 😅 Peki bu yaptığı zamansız ve yersiz çıkışla verdiği zarar ne olacak? Hem kndini rezil etti hem de başkanların imajına zarar verdi az veya çok. Çok gereksiz bir işti haftasonu yaptığı fevri davranış. Hakaret ettiği liderlerin elini sıkıp masaya utanmadan geri döndü.
Siyaset millet için yapılır, siyaset zaten rezil olacağı kadar olmuş, doğruya doğru diyemeyenler utansın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı